Балет. Мини-энциклопедия для детей. Рассказы о театре, балетной школе, знаменитых спектаклях - Наталья Александрова (978-5-9775-3602-8)

Балет. Мини-энциклопедия для детей. Рассказы о театре, балетной школе, знаменитых спектаклях - Наталья Александрова (978-5-9775-3602-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 280
280 грн
  • ISBN: 978-5-9775-3602-8
  • Код товару: 339346
Основні характеристики
Художник: Марина Рудько
Редактор: Анна Кузьміна
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Балет. Міні - енциклопедія для дітей. Розповіді про театр , балетній школі , знаменитих виставах» Наталія Александрова

Ласкаво просимо в дивовижний світ балету. Нам подобається в балеті все. Тоненькі, витончені балерини і красиві, сильні танцівники. Те, як вони танцюють - легко, граціозно, сміливо, артистично. Музика, під яку важко сидіти спокійно, а хочеться встати і самим танцювати. Барвисті декорації, чарівний театральний світ... Балет таїть в собі багато цікавого і захоплюючого. Що таке екзерсис? Чому і як навчають у балетній школі? Як створюється балетний спектакль? Про що розповідається в сюжетах знаменитих балетів? У яких балетах беруть участь діти? Чому все балетні артисти розуміють французьку мову? Чому балерини часто беруть в руки лійку і молоток? Про це та про багато іншого - в книзі, яка перед вами. Книга відкриє дітям дивний світ балету: познайомить з роботою театру, розповість, чому і як навчають у балетній школі, як створюються балетні вистави, і поділиться сюжетами найзнаменитіших постановок. Ласкаво просимо в дивовижний світ балету.

Купити книгу «Балет. Міні - енциклопедія для дітей. Розповіді про театр , балетній школі , знаменитих виставах» Наталія Александрова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Балет. Міні - енциклопедія для дітей. Розповіді про театр , балетній школі , знаменитих виставах" (Наталія Александрова) з ISBN 978-5-9775-3602-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Анна Кузьміна
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Марина Дамбіева
Папір
крейдований
Кількість сторінок
96
Формат
205х255 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Наталія Александрова

Рецензії на книгу «Балет . Міні - енциклопедія для дітей . Розповіді про театр , балетній школі , знаменитих виставах ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами