Парадоксы симптома. Системно-аналитический подход в работе с психосоматическим симптомом - Геннадий Малейчук (978-5-8291-2437-3)

Парадоксы симптома. Системно-аналитический подход в работе с психосоматическим симптомом - Геннадий Малейчук (978-5-8291-2437-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 313
313 грн
  • ISBN: 978-5-8291-2437-3
  • Код товару: 339267
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 245

Про книгу «Парадокси симптому. Системно - аналітичний підхід в роботі з психосоматичних симптомом» Геннадій Малейчук

Діагностика і терапія проблем психосоматичного характеру передбачає звернення до ідеї єдності психічного і соматичного. Ще однією важливою установкою в діагностиці психосоматичних проблем є пошук їх причин, що передбачає глибокий аналіз структури особистості клієнта, його життєвого досвіду і його історії життя. Найбільш повно ці ідеї відображає авторський системно-аналітичний підхід в діагностиці клієнта, заснований на принципах системності, феноменології та розвитку. Основним матеріалом для застосування даного підходу є феномен симптому і відносини пацієнта до нього. На свідомому рівні у клієнта є пристрасне бажання позбутися від симптому, при цьому інша, несвідома частина вперто не хоче розлучатися з симптомом. Клієнт за допомогою психотерапії хоче змінити своє життя, реально нічого в ній не змінюючи. Робота з симптомом вимагає врахування знань про такого роду парадокси для того, щоб використовувати ту енергію, яка в них міститься. Пропонована книга є результатом осмислення автором свого терапевтичного досвіду роботи з клієнтами в області психосоматики з орієнтацією на розроблювальний їм системно-аналітичний підхід. Книга буде корисна психологам всіх профілів, а також студентам психологічних, медичних та педагогічних спеціальностей.

Купити книгу «Парадокси симптому. Системно - аналітичний підхід в роботі з психосоматичних симптомом» Геннадій Малейчук в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Парадокси симптому. Системно - аналітичний підхід в роботі з психосоматичних симптомом" (Геннадій Малейчук) з ISBN 978-5-8291-2437-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
245
Формат
135х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.302
Автор
Геннадій Малейчук

Рецензії на книгу «Парадокси симптому . Системно - аналітичний підхід в роботі з психосоматичних симптомом ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами