Нарушения психического развития в детском и подростковом возрасте - Виктор Лебединский, Клара Лебединская (978-5-8291-2344-4)

Нарушения психического развития в детском и подростковом возрасте - Виктор Лебединский, Клара Лебединская (978-5-8291-2344-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 311
311 грн
  • ISBN: 978-5-8291-2344-4
  • Код товару: 339264
Основні характеристики
Серія: Gaudeamus
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 304

Про книгу «Порушення психічного розвитку в дитячому і підлітковому віці» Віктор Лебединський , Клара Лебединська

У навчальному посібнику міститься систематичний виклад основних патопсихологических закономірностей порушень психічного розвитку у дітей, показана роль різних чинників у виникненні асинхронії розвитку і представлена ??оригінальна класифікація типів психічного дизонтогенеза з описом їх клініко-психологічної структури. Особливістю даного видання є включення роботи К. С. Лебединської зі співавторами, присвяченій вивченню клініко-психологічної структури основних типів порушень поведінки у підлітків. У ній представлені результати комплексного клініко-психологічного обстеження підлітків, описані основні типи порушень поведінки у підлітків, показана залежність змін в поведінці від несприятливих середовищних умов, особливостей протікання періоду статевого дозрівання, різних видів неповноцінності нервової системи. Конкретні дослідження окремих варіантів порушень психічного розвитку представлені в Додатках. Навчальний посібник розрахований на студентів і аспірантів, що спеціалізуються в області клінічної психології та дитячої психіатрії, практикуючих психологів, дефектологів, дитячих лікарів і педагогів.

Купити книгу «Порушення психічного розвитку в дитячому і підлітковому віці» Віктор Лебединський , Клара Лебединська в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Порушення психічного розвитку в дитячому і підлітковому віці" (Віктор Лебединський , Клара Лебединська) з ISBN 978-5-8291-2344-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.427
Автор
Віктор Лебединський , Клара Лебединська

Рецензії на книгу «Порушення психічного розвитку в дитячому і підлітковому віці ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами