Радикальное изменение бизнес-модели. Адаптация и выживание в конкурентной среде - Карстен Линц, Александр Циммерман, Гюнтер Мюллер-Стивенс (978-5-9614-2140-8)

Радикальное изменение бизнес-модели. Адаптация и выживание в конкурентной среде - Карстен Линц, Александр Циммерман, Гюнтер Мюллер-Стивенс (978-5-9614-2140-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 393
393 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2140-8
  • Код товару: 339081
Основні характеристики
Назва оригіналу: Radical Business Model Transformation
Перекладач: Ірина Окунькова
Редактор: Ірина Туліна
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Радикальна зміна бізнес - моделі. Адаптація та виживання в конкурентному середовищі» Олександр Циммерман , Гюнтер Мюллер - Стівенс , Карстен Лінц

Щоб відповідати мінливому середовищі , компанії коректують свої бізнес - моделі. Однак цього недостатньо : зміни , що виникають за межами підприємств , тиснуть на організації занадто сильно. Єдине рішення - радикальне измененить бізнес - модель. Тобто повністю переосмислити спосіб ведення бізнесу. Звичайно , подібна трансформація пов'язана з труднощами і високим ризиком. Але , якщо ви хочете зберегти успіх надовго , у вас немає вибору.

Купити книгу «Радикальна зміна бізнес - моделі. Адаптація та виживання в конкурентному середовищі» Олександр Циммерман , Гюнтер Мюллер - Стівенс , Карстен Лінц в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Радикальна зміна бізнес - моделі. Адаптація та виживання в конкурентному середовищі" (Олександр Циммерман , Гюнтер Мюллер - Стівенс , Карстен Лінц) з ISBN 978-5-9614-2140-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Radical Business Model Transformation
Перекладач
Ірина Окунькова
Редактор
Ірина Туліна
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
312
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.608
Автор
Олександр Циммерман , Гюнтер Мюллер - Стівенс , Карстен Лінц

Рецензії на книгу «Радикальна зміна бізнес - моделі . Адаптація та виживання в конкурентному середовищі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами