Дизайн-мышление в бизнесе. От разработки новых продуктов до проектирования бизнес-моделей - Тим Браун (978-5-00117-819-4)

Дизайн-мышление в бизнесе. От разработки новых продуктов до проектирования бизнес-моделей - Тим Браун (978-5-00117-819-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 449
449 грн
  • ISBN: 978-5-00117-819-4
  • Код товару: 338978
Основні характеристики
Автор: Тім Браун
Назва оригіналу: Change by Design
Перекладач: Володимир Хозінскій
Під редакцією: Ірина Кутенева
Редактор: Римма Болдінова
Серія: МІФ . бізнес

Про книгу «Дизайн - мислення в бізнесі. Від розробки нових продуктів до проектування бізнес - моделей» Тім Браун

Автор Тім Браун - СЕО компанії IDEO - однієї з найуспішніших у світі дизайн-компаній, а за версією журналу Fast Company - ще й «найтитулованіша в світі компанія, що займається дизайном нових продуктів». На її рахунку розробка 5000 нових продуктів, серед яких комп'ютерна миша для Apple, дитяча зубна щітка для Oral B, тюбик для зубної пасти Crest. IDEO - один з найбажаніших роботодавців в світі. Дизайн-мислення - це фундамент по-справжньому інноваційної компанії і найважливіше ділове якість її лідера. Хто знає, можливо в наступній книзі Брауна ви прочитаєте історію власного успіху? Все у ваших руках! Книга для прагматиків в бізнесі і дизайнерів в душі. А ще для керівників, менеджерів проектів а також усіх тих, що хоче ловити нові ідеї на льоту і майстерно ухилятися від творчих криз.

Купити книгу «Дизайн - мислення в бізнесі. Від розробки нових продуктів до проектування бізнес - моделей» Тім Браун в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дизайн - мислення в бізнесі. Від розробки нових продуктів до проектування бізнес - моделей" (Тім Браун) з ISBN 978-5-00117-819-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Change by Design
Перекладач
Володимир Хозінскій
Під редакцією
Ірина Кутенева
Редактор
Римма Болдінова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.531
Автор
Тім Браун

Рецензії на книгу «Дизайн - мислення в бізнесі . Від розробки нових продуктів до проектування бізнес - моделей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами