Возвращение к жизни. Реабилитация и помощь людям, которые пережили сильные психологические потрясения - Елена Кшанти (978-5-413-02073-9)

Возвращение к жизни. Реабилитация и помощь людям, которые пережили сильные психологические потрясения - Елена Кшанти (978-5-413-02073-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 120
120 грн
  • ISBN: 978-5-413-02073-9
  • Код товару: 338912
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 128
Формат: 125x200 мм

Про книгу «Повернення до життя. Реабілітація та допомогу людям , які пережили сильні психологічні потрясіння» Олена кшанті

Ми живі, а це значить, що наш організм реагує на зовнішні обставини, проявляє захисні функції або руйнується. Вміти контролювати свої реакції і вміти надавати допомогу іншим людям відновлюватися після непосильних ударів долі - ось основне завдання цієї книги. З кожним роком наше життя все більше набирає обертів, і для того, щоб гармонізуватись з навколишнім простором, людині необхідний вихід на більш високий рівень сприйняття власної психіки і розуму. Тільки таким чином ми зможемо перейти на інший рівень нашої гри з життям і навіть вийти з неї переможцем. Ми всі різні, тому в цій книзі зібрані майже всі методи, які на даний час нам може запропонувати не тільки Психологія, але і звичайна людська мудрість. Книга призначена як для професійних психологів, так і для звичайних читачів, які хочуть допомогти собі або іншим знайти виходи з важких життєвих ситуацій, таких, як стрес і посттравматичний стресовий синдром.

Купити книгу «Повернення до життя. Реабілітація та допомогу людям , які пережили сильні психологічні потрясіння» Олена кшанті в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Повернення до життя. Реабілітація та допомогу людям , які пережили сильні психологічні потрясіння" (Олена кшанті) з ISBN 978-5-413-02073-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
128
Формат
125x200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.110
Автор
Олена кшанті

Рецензії на книгу «Повернення до життя . Реабілітація та допомогу людям , які пережили сильні психологічні потрясіння ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами