Психология суфизма. Размышления о стадиях психологического становления и развития на суфийском Пути - Джавад Нурбахш (978-5-907059-90-0)

Психология суфизма. Размышления о стадиях психологического становления и развития на суфийском Пути - Джавад Нурбахш (978-5-907059-90-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 235
235 грн
  • ISBN: 978-5-907059-90-0
  • Код товару: 338910
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Psychology of Sufism (Del Wa Nafs)
Перекладач: Леонід Тираспольський
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: Інна Горцевіч

Про книгу «Психологія суфізму. Роздуми про стадіях психологічного становлення і розвитку на суфийском Шляхи» Джавад Нурбахш

У книзі представлено суфійської погляд на стадії розвитку, через які проходить людська душа на своєму шляху до досконалості: матеріальна природа - нафс (Я) - серце - дух - глибинне свідомість - таємне свідомість. Наводяться висловлювання різних наставників Шляхи на даний предмет. Автор книги, д-р Джавад Нурбахш (1927-2008) - видатний суфійської наставник, поет і мислитель. Багато років він також був керівником відділення психіатрії Тегеранського університету. Для фахівців в області релігії, психології та містичних традицій, а також всіх, хто цікавиться питаннями духовного самовдосконалення.

Купити книгу «Психологія суфізму. Роздуми про стадіях психологічного становлення і розвитку на суфийском Шляхи» Джавад Нурбахш в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психологія суфізму. Роздуми про стадіях психологічного становлення і розвитку на суфийском Шляхи" (Джавад Нурбахш) з ISBN 978-5-907059-90-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Psychology of Sufism (Del Wa Nafs)
Перекладач
Леонід Тираспольський
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Інна Горцевіч
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
130x200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джавад Нурбахш

Рецензії на книгу «Психологія суфізму . Роздуми про стадіях психологічного становлення і розвитку на суфийском Шляхи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами