Перенастройте свой встревоженный мозг. Как использовать неврологию страха, чтобы остановить тревогу, панику и беспокойство - Кэтрин Питтмен, Элизабет Карле (978-5-9573-3459-0)

Перенастройте свой встревоженный мозг. Как использовать неврологию страха, чтобы остановить тревогу, панику и беспокойство - Кэтрин Питтмен, Элизабет Карле (978-5-9573-3459-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 590
590 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3459-0
  • Код товару: 338891
Основні характеристики
Перекладач: Сергій Комаров
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Арег Мірзоян

Про книгу «Перенастройте свій стривожений мозок. Як використовувати неврологію страху , щоб зупинити тривогу ,» Кетрін Піттмен , Елізабет Карлі

Ви коли-небудь замислювалися про те, що відбувається в мозку, коли ви відчуваєте страх, тривогу або паніку? Виявляється, джерелами занепокоєння є такі частини мозку, як мигдалеподібне тіло і кора. Мигдалеподібне тіло відповідає за реакцію "бий або біжи". У той час як кора є центром виникнення нав'язливих думок і румінаціі - нескінченного і безцільного "пережовування" того, що було або може бути. Хочете навчитися управляти цими важливими функціями мозку і зупиняти тривогу, коли вона тільки починає зароджуватися? У книзі "Перенастройте свій стривожений мозок", заснованої на результатах сучасних досліджень в області нейробіології, пропонується оригінальне, науково обґрунтоване рішення проблеми тривожності. Клінічний психолог, фахівець з лікування травм головного мозку і тривожних розладів Кетрін М. Піттмен розповідає, як ваш мозок викликає тривогу і яким чином ви здатні вплинути на його роботу. Ви знайдете тут поради та вправи, які допоможуть взяти під контроль не тільки ваші тривожні думки, а й реакції. Провівши невеликі позитивні зміни у своєму житті, ви можете буквально "переналаштувати" мозок, щоб мінімізувати тривогу і почати жити сміливо і активно. Мозок - це потужний інструмент, настав час змусити його працювати на вас, а не проти вас.

Купити книгу «Перенастройте свій стривожений мозок. Як використовувати неврологію страху , щоб зупинити тривогу ,» Кетрін Піттмен , Елізабет Карлі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Перенастройте свій стривожений мозок. Як використовувати неврологію страху , щоб зупинити тривогу ," (Кетрін Піттмен , Елізабет Карлі) з ISBN 978-5-9573-3459-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Сергій Комаров
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Арег Мірзоян
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
145х220 мм
Автор
Кетрін Піттмен , Елізабет Карлі

Рецензії на книгу «Перенастройте свій стривожений мозок . Як використовувати неврологію страху , щоб зупинити тривогу ,».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами