Когнитивно-поведенческая терапия для преодоления тревожности, страха, беспокойства и паники - Мэтью Маккей, Мишель Скин, Патрик Фаннинг (978-5-9573-3328-9)

Когнитивно-поведенческая терапия для преодоления тревожности, страха, беспокойства и паники - Мэтью Маккей, Мишель Скин, Патрик Фаннинг (978-5-9573-3328-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 570
570 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3328-9
  • Код товару: 338884
Основні характеристики
Назва оригіналу: The CBT Anxiety Solution Workbook
Перекладач: М. Харланова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Когнітивно - поведінкова терапія для подолання тривожності , страху , неспокою і паніки» Мішель Скін , Метью Маккей , Патрік Фаннінг

Якщо під час лісової прогулянки ви зустрінете ведмедя, ваш мозок і ваше тіло дадуть відповідь на це базової реакцією "бий або біжи". А що якщо начальник похмуро глянув на ваш звіт, а потім на вас? Або партнер вже другий день не йде на контакт? До цього еволюція вас не готувала. І ось ви вже занурюєтеся в думки про втрату роботи і про самотню старість. Або вдаєтеся до однієї зі стратегій уникнення - відсторонення, прокрастинації, прийому алкоголю або будь-який інший. Може бути, є інший шлях? Занепокоєння приймає різні форми - від нав'язливих думок про праску, який ви нібито забули вимкнути, і страху перед мікробами до остраху користуватися ліфтом або виступати перед аудиторією. Але в його основі завжди лежить тривалий страх, який зберігається за відсутності реальної загрози. З цієї книги ви дізнаєтеся, як правильно відслідковувати сигнали тривоги, оцінювати загрози і контролювати емоційні і фізіологічні реакції, використовуючи прийоми когнітивно-поведінкової терапії. А описана авторами методика зіткнення допоможе вам подолати тривогу настільки швидко і повно, наскільки це можливо.

Купити книгу «Когнітивно - поведінкова терапія для подолання тривожності , страху , неспокою і паніки» Мішель Скін , Метью Маккей , Патрік Фаннінг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Когнітивно - поведінкова терапія для подолання тривожності , страху , неспокою і паніки" (Мішель Скін , Метью Маккей , Патрік Фаннінг) з ISBN 978-5-9573-3328-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The CBT Anxiety Solution Workbook
Перекладач
М. Харланова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
арабо Саргсян
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.393
Автор
Мішель Скін , Метью Маккей , Патрік Фаннінг

Рецензії на книгу «Когнітивно - поведінкова терапія для подолання тривожності , страху , неспокою і паніки ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами