Доставляя счастье. От нуля до миллиарда. История создания выдающейся компании из первых рук - Тони Шей (978-5-00146-130-2)

Доставляя счастье. От нуля до миллиарда. История создания выдающейся компании из первых рук - Тони Шей (978-5-00146-130-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 423
423 грн
  • ISBN: 978-5-00146-130-2
  • Код товару: 338825
Основні характеристики
Автор: Тоні Шей
Назва оригіналу: Delivering Happiness
Перекладач: Сергій Філін
Редактор: Римма Болдінова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Доставляючи щастя. Від нуля до мільярда. Історія створення видатної компанії з перших рук» Тоні Шей

Книга про те, як Тоні Шей став бізнесменом, почавши в дев'ять років з... ферми з розведення черв'яків. І про ті обставини, завдяки яким створена ним (дещо пізніше) компанія Zappos була в підсумку куплена Amazon за 1.2 мільярда доларів (а до того Шей продав ще один створений ним бізнес компанії Microsoft, теж за значні гроші). Це одна з найвеселіших і життєрадісних ділових книг - завдяки письменницькому таланту автора, і одна з найбільш вражаючих і корисних - завдяки його підприємницькому генію. Десять причин прочитати цю книгу від Тоні Шей: 10. Ви хочете дізнатися, як менше ніж за десять років ми в Zappos пройшли шлях з нульових продажів до торгового обороту в мільярд доларів. 9. Ви хочете дізнатися про той шлях, який в результаті привів мене в Zappos, і про уроки, які я попутно отримав. 8. Ви хочете дізнатися про помилки, скоєних нами в Zappos протягом останніх десяти років, щоб ваша компанія змогла уникнути деяких з них. 7. Ви шукаєте правильне співвідношення багатства, роботи і щастя. 6. Ви хочете побудувати довгостроковий бізнес і міцний бренд. 5. Ви хочете зміцнити корпоративну культуру, яка зробить ваших працівників або колег щасливіше і захоплення, що призведе до підвищення продуктивності. 4. Ви хочете поліпшити свої навички роботи з клієнтами, що зробить ваших клієнтів щасливішим і призведе до збільшення прибутків. 3. Ви хочете побудувати щось особливе. 2. Ви хочете знайти натхнення і щастя в роботі і в житті. 1. У вас закінчилися дрова для каміна. Ця книга створена для того, щоб запалювати вогонь. (Тут автор злукавив - рука на це не підніметься! - Прим. Ред.) Для кого ця книга: Для підприємців та менеджерів, що замислюються про те, як зробити бізнес ще краще.

Купити книгу «Доставляючи щастя. Від нуля до мільярда. Історія створення видатної компанії з перших рук» Тоні Шей в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Доставляючи щастя. Від нуля до мільярда. Історія створення видатної компанії з перших рук" (Тоні Шей) з ISBN 978-5-00146-130-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Delivering Happiness
Перекладач
Сергій Філін
Редактор
Римма Болдінова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.609
Автор
Тоні Шей

Рецензії на книгу «Доставляючи щастя . Від нуля до мільярда . Історія створення видатної компанії з перших рук ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами