Мозгоеды. Что в головах у тех, кто сводит нас с ума. Волшебный пинок к нормальной жизн - Ника Набокова (978-617-7764-69-3)

Мозгоеды. Что в головах у тех, кто сводит нас с ума. Волшебный пинок к нормальной жизн - Ника Набокова (978-617-7764-69-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 226
226 грн
  • ISBN: 978-617-7764-69-3
  • Код товару: 338725
Основні характеристики
Редактор: Н. Мігаловская
Вікова категорія: 18+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Мозгоеди. Що в головах у тих , хто зводить нас з розуму. Чарівний стусан до нормального житт» Ніка Набокова

Всі ми рано чи пізно стикаємося з людьми , що викликають подив , злість , біль , розчарування. І чомусь часто дуже сильно до них прив'язуємося. Ніби як і творить людина щось дивне , а все одно до нього тягне... Ця книга для тих , хто часто виявляється в складних , болісних , важких , нудних відносинах і не може знайти відповідь на питання : " Що робити ? " У ній ти дізнаєшся своїх близьких , коханих, друзів і отримаєш довгоочікувану ясність , як жити далі. Аналіз реальних історій і покрокові рекомендації , як чинити в тій чи іншій ситуації.

Купити книгу «Мозгоеди. Що в головах у тих , хто зводить нас з розуму. Чарівний стусан до нормального житт» Ніка Набокова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мозгоеди. Що в головах у тих , хто зводить нас з розуму. Чарівний стусан до нормального житт" (Ніка Набокова) з ISBN 978-617-7764-69-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Мігаловская
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Анна Кузьміна
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
288
Формат
140х220 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ніка Набокова

Рецензії на книгу «Мозгоеди . Що в головах у тих , хто зводить нас з розуму . Чарівний стусан до нормального житт ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами