Воронка продаж в интернете. Инструмент автоматизации продаж и повышения среднего чека в бизнесе - Мария Солодар (978-617-7764-41-9)

Воронка продаж в интернете. Инструмент автоматизации продаж и повышения среднего чека в бизнесе - Мария Солодар (978-617-7764-41-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 321
321 грн
  • ISBN: 978-617-7764-41-9
  • Код товару: 338668
Основні характеристики
Художник: С. Хозина
Редактор: Е. Саляхово
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Воронка продажів в інтернеті. Інструмент автоматизації продажів і підвищення середнього чека в бізн» Марія Солодар

Солодар Марія - блогер, спікер найбільших конференцій з маркетингу, керівник агентства зі створення автоворонок Evo-publishing, що впровадив автоворонкі в роботу топових компаній Рунета. Ця книга - перше російською мовою видання, присвячене створенню, оптимізації та автоматизації воронок продажів в інтернеті. Автор книги пропонує рішення: автоматизовану воронку - систему побудови тривалих відносин з користувачами для багаторазових продажів. Її результатом є підвищення середнього чека, збільшення кількості угод, зниження витрат на рекламу, підвищення конверсії і головне - автоматизація продажів в Мережі, що скорочує витрати і позитивно впливає на маржинальність. Автор книги принесла на російськомовний простір тренд автоворонок, беручи участь в їх створенні для тисяч компаній: опт і роздріб, послуги та навчання, онлайн-магазини і b2b-сегмент, медицина і нерухомість, одяг і спорт... Весь цей досвід поміщений на сторінки книги: покрокова інструкція по створенню і автоматизації воронки відкриє нові можливості для ваших продажів в інтернеті.

Купити книгу «Воронка продажів в інтернеті. Інструмент автоматизації продажів і підвищення середнього чека в бізн» Марія Солодар в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Воронка продажів в інтернеті. Інструмент автоматизації продажів і підвищення середнього чека в бізн" (Марія Солодар) з ISBN 978-617-7764-41-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Е. Саляхово
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Марія Солодар

Рецензії на книгу «Воронка продажів в інтернеті . Інструмент автоматизації продажів і підвищення середнього чека в бізн».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами