Игры перед сном. Игры на снижение психоэмоционального и скелетно-мышечного напряжения для малышей от 1 года до 3 лет - Татьяна Трясорукова (978-5-222-32317-5)

Игры перед сном. Игры на снижение психоэмоционального и скелетно-мышечного напряжения для малышей от 1 года до 3 лет - Татьяна Трясорукова (978-5-222-32317-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 46
46 грн
  • ISBN: 978-5-222-32317-5
  • Код товару: 338594
Основні характеристики
Редактор: Д. Волкова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Ігри перед сном. Ігри на зниження психоемоційного і скелетно - м'язового напруги для малюків від 1» Тетяна Трясорукова

Підготовка до сну - один з найважливіших моментів в режимі дня дитини. Щоб забезпечити дитині здоровий і повноцінний сон, батькам необхідно сформувати у малюка передумови "сонного гальмування", бажання йти спати, швидке засинання і спокійний нічний сон. З віком режим сну у дітей змінюється, і батьки можуть зіткнутися з проблемою, як укласти своє чадо вчасно спати. У книзі, яку ви тримаєте в руках, зібрані рекомендації та практичний матеріал, що дозволяють батькам знизити негативний настрій малюка до ситуації "пора спати", а також сформувати позитивне ставлення до цього режимного моменту.

Купити книгу «Ігри перед сном. Ігри на зниження психоемоційного і скелетно - м'язового напруги для малюків від 1» Тетяна Трясорукова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ігри перед сном. Ігри на зниження психоемоційного і скелетно - м'язового напруги для малюків від 1" (Тетяна Трясорукова) з ISBN 978-5-222-32317-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Д. Волкова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
48
Формат
125х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Тетяна Трясорукова

Рецензії на книгу «Ігри перед сном . Ігри на зниження психоемоційного і скелетно - м'язового напруги для малюків від 1 ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами