Диагностика толерантности к неопределенности. Шкалы Д. Маклейна - Дмитрий Леонтьев, Евгений Осин, Елена Луковицкая (978-5-89357-347-3)

Диагностика толерантности к неопределенности. Шкалы Д. Маклейна - Дмитрий Леонтьев, Евгений Осин, Елена Луковицкая (978-5-89357-347-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 287
287 грн
  • ISBN: 978-5-89357-347-3
  • Код товару: 338468
Основні характеристики
Редактор: О. Квасова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Діагностика толерантності до невизначеності. Шкали Д. Маклейна» Дмитро Леонтьєв , Євген Осін , Олена Луковицького

Швидкий розвиток інформаційних технологій, зростання інтенсивності обміну інформацією та кількості людських взаємодій, глобалізація - все це призводить до того, що суспільство в наші дні змінюється з небаченою швидкістю. Протягом XX століття невизначеність стала частиною наукової картини світу: зі світу Декарта і Ньютона, подібного добре налагодженого механізму, ми перенеслися в світ, де панує принцип невизначеності В.Гейзенберга, електрон є одночасно і часткою, і хвилею, а в неживій природі протікають описані І. Пригожиним нестабільні процеси, хід яких за точкою біфуркації непередбачуваний.

Купити книгу «Діагностика толерантності до невизначеності. Шкали Д. Маклейна» Дмитро Леонтьєв , Євген Осін , Олена Луковицького в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Діагностика толерантності до невизначеності. Шкали Д. Маклейна" (Дмитро Леонтьєв , Євген Осін , Олена Луковицького) з ISBN 978-5-89357-347-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
О. Квасова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
60
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дмитро Леонтьєв , Євген Осін , Олена Луковицького

Рецензії на книгу «Діагностика толерантності до невизначеності . Шкали Д. Маклейна ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами