Как стать веганом. Исчерпывающее руководство по растительному питанию на каждый день - Бренда Дэвис, Весанто Мелина (978-5-907059-54-2)

Как стать веганом. Исчерпывающее руководство по растительному питанию на каждый день - Бренда Дэвис, Весанто Мелина (978-5-907059-54-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 999
999 грн
  • ISBN: 978-5-907059-54-2
  • Код товару: 338222
Основні характеристики
Перекладач: Денис Абасов
Редактор: Олександр Нариньяни
Серія: Самадхи
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Як стати веганів. Вичерпне керівництво по рослинному харчуванню на кожен день» Бренда Девіс , Весанто Меліна

Бренда Девіс і Весанто Меліна проводять блискуче дієтологічне дослідження, надаючи читачам найточнішу, актуальну і достовірну інформацію. Їх книги обов'язкові до прочитання для всіх, кому цікаво сироїдіння і / або веганські дієти ». - Т. Колін Кемпбелл, почесний професор харчової біохімії Корнельського університету, автор книги «Китайське дослідження». Якщо ви плануєте стати веганів з міркувань турботи про власне здоров'я, захисту навколишнього середовища або прагнучи не завдавати більш страждання тваринам, то в книзі «Як стати веганів» ви знайдете всю необхідну інформацію по веганські харчування. Бренда Девіс і Весанто Меліна, визнані дієтологи-вегани міжнародного рівня, представляють новітні результати досліджень з таких питань: • як за допомогою рослинної їжі знизити ризик онкологічних, серцевих і інших хронічних захворювань • як отримувати необхідну кількість білка, не використовуючи м'яса, риби і молочних продуктів • як підтримувати здорову вагу і відкрити секрети стрункості • як скласти збалансований веганські раціон для немовлят, дітей і літніх людей • як включити в раціон «хороші» жири і звідки їх слід отримувати • як задовольняти потребу організму в кальції, не використовуючи молочних продуктів • яке значення має вітамін B12 • як гарантувати здорову вагітність собі і повноцінне грудне вигодовування своєї дитини в контексті веганскої дієти У цьому повністю переробленому виданні визнаної класичної роботи ви знайдете свіжі ідеї, що розкривають вплив веганства - на людей, тварин і на тендітну екологію нашої прекрасної планети. Ця книга містить нову інформацію про переваги веганскої дієти і модель чистого, повноцінного рослинного харчування. Це компактне видання змістовно і при цьому є для будь-якого, хто бажає підібрати для себе правильну і здорову рослинну дієту. «Складно уявити собі більш інформативну та грунтовну книгу, ніж" Як стати веганів "; це просто криниця фактів і корисних порад, і вона, без сумніву, допоможе вам вступити на шлях здоров'я і зцілення ». - Кеті Фрестон, New York Times, автор бестселерів «стройняшка» (The Lean), «Вегетаріанець» (Veganist) і «Дієта квантового очищення» (The Quantum Wellness Cleanse).

Купити книгу «Як стати веганів. Вичерпне керівництво по рослинному харчуванню на кожен день» Бренда Девіс , Весанто Меліна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як стати веганів. Вичерпне керівництво по рослинному харчуванню на кожен день" (Бренда Девіс , Весанто Меліна) з ISBN 978-5-907059-54-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Денис Абасов
Редактор
Олександр Нариньяни
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
480
Формат
170х255 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Бренда Девіс , Весанто Меліна

Рецензії на книгу «Як стати веганів . Вичерпне керівництво по рослинному харчуванню на кожен день ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами