Ты способна на большее. 12 привычек, которые мешают женщинам сделать карьеру - Салли Хелгесен, Маршалл Голдсмит (978-5-6040010-0-4)

Ты способна на большее. 12 привычек, которые мешают женщинам сделать карьеру - Салли Хелгесен, Маршалл Голдсмит (978-5-6040010-0-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 380
380 грн
  • ISBN: 978-5-6040010-0-4
  • Код товару: 337769
Основні характеристики
Назва оригіналу: How Women Rise
Перекладач: Я. Токарева
Редактор: А. Юсупова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Ти здатна на більше. 12 звичок , які заважають жінкам зробити кар'єру» Маршалл Голдсміт , Саллі Хелгесен

У своєму бестселері "Стрибни вище голови!" Маршалл Голдсміт, один з найвідоміших бізнес-консультантів, радить всім, хто прагне до кар'єрного росту, відмовитися від 12 звичок, які гальмують просування наверх. Написати нову книгу в співавторстві з експертом по жіночого лідерства Саллі Хелгесен його підштовхнуло усвідомлення того, що проблеми на шляху до серйозного успіху у чоловіків і жінок різні. У книзі "Ти здатна на більше" автори описують 12 звичок, які заважають виключно жінкам в їх бажанні зробити кар'єру. Маршалл Голдсміт і Саллі Хелгесен діляться цінними напрацюваннями, які допоможуть читачкам визначити причини "пробуксовки", змінити свою поведінку і вийти на новий професійний рівень. Це видання адресоване представницям прекрасної статі, але, цілком ймовірно, буде цікаво і їхнім чоловікам, колегам і керівникам.

Купити книгу «Ти здатна на більше. 12 звичок , які заважають жінкам зробити кар'єру» Маршалл Голдсміт , Саллі Хелгесен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ти здатна на більше. 12 звичок , які заважають жінкам зробити кар'єру" (Маршалл Голдсміт , Саллі Хелгесен) з ISBN 978-5-6040010-0-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
How Women Rise
Перекладач
Я. Токарева
Редактор
А. Юсупова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
В. Брагіна
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
232
Формат
145х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.306
Автор
Маршалл Голдсміт , Саллі Хелгесен

Рецензії на книгу «Ти здатна на більше . 12 звичок , які заважають жінкам зробити кар'єру ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами