Кожа и мех. Шитье и ремонт. Самое полное и понятное пошаговое руководство для начинающих - Татьяна Нестерюк (978-5-04-095058-4)

Кожа и мех. Шитье и ремонт. Самое полное и понятное пошаговое руководство для начинающих - Татьяна Нестерюк (978-5-04-095058-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 633
633 грн
  • ISBN: 978-5-04-095058-4
  • Код товару: 337034
Основні характеристики
Редактор: Юлія Драмашко
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Шкіра та хутро. Шиття і ремонт. Найповніше і зрозуміле покрокове керівництво для початківців» Тетяна Нестерюк

Шкіра та хутро в сучасному гардеробі займають велике місце, і часто виникає необхідність в дрібному ремонті шуби або шкіряної сумочки. А з модою на шкіряні і навіть хутряні аксесуари і навіть прикраси хочеться знайти втілення власних ідей і фантазій. Але як важко зважитися, адже це здається таким важким і недоступним справою. Нова книга серії "Новітня енциклопедія рукоділля" з легкістю вирішить усі ці проблеми. У докладних, відмінно проілюстрованих майстер-класах автори розкажуть і покажуть, як вибрати шкіру або хутро, зорієнтують в придбанні потрібних інструментів, допоможуть розібратися в море фурнітури, навчать правильно відрізати, зшити, підшити або створити елегантний чохол для телефону, браслет або навіть сумку. Підшити рукава шуби, поставити акуратну латку, і багато-багато іншого! Книга дуже практична, але при цьому будить фантазію і спонукає до творчості. Хто знає, може з-під ваших рук вийдуть оригінальні іграшки або навіть одяг. У будь-якому випадку безцінні і рідкісні навички залишаться з вами на все життя!

Купити книгу «Шкіра та хутро. Шиття і ремонт. Найповніше і зрозуміле покрокове керівництво для початківців» Тетяна Нестерюк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шкіра та хутро. Шиття і ремонт. Найповніше і зрозуміле покрокове керівництво для початківців" (Тетяна Нестерюк) з ISBN 978-5-04-095058-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Юлія Драмашко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
288
Формат
200x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Тетяна Нестерюк

Рецензії на книгу «Шкіра та хутро . Шиття і ремонт . Найповніше і зрозуміле покрокове керівництво для початківців ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами