Ролевые и ситуативные диалоги к экзаменам по немецкому языку. Пособие по современному разговорному языку с заданиями - (978-5-7931-0935-2)

Ролевые и ситуативные диалоги к экзаменам по немецкому языку. Пособие по современному разговорному языку с заданиями - (978-5-7931-0935-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 176
176 грн
  • ISBN: 978-5-7931-0935-2
  • Код товару: 336670
Основні характеристики
Укладач: М. Зіміна
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: Н. Борисова
Папір: газетний

Про книгу «Рольові та ситуативні діалоги до іспитів з німецької мови. Посібник з сучасного розмовної мови з за»

Посібник містить понад 70 діалогів на німецькій мові з паралельним перекладом на російську. Тематика діалогів відповідає переліку розмовних тем, включених в список, рекомендований Міністерством вищої і середньої освіти для випускних іспитів з іноземної мови в середній школі. Для самостійної роботи (складання діалогів, підготовки усних відповідей, творів) до кожної теми дані по кілька сюжетів і ситуацій. Невеликі лексичні словнички, які супроводжують і діалоги, і сюжети для самостійної роботи, допоможуть виконати завдання. Діалоги, написані носієм мови, відображають сучасний стан німецького розмовної мови.

Купити книгу «Рольові та ситуативні діалоги до іспитів з німецької мови. Посібник з сучасного розмовної мови з за» в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Рольові та ситуативні діалоги до іспитів з німецької мови. Посібник з сучасного розмовної мови з за" () з ISBN 978-5-7931-0935-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Укладач
М. Зіміна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Н. Борисова
Папір
газетний
Кількість сторінок
336
Формат
145х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.250
Автор

Рецензії на книгу «Рольові та ситуативні діалоги до іспитів з німецької мови . Посібник з сучасного розмовної мови з за».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами