Поговорим о деменции. В помощь ухаживающим за людьми с потерей памяти, болезнью Альцгеймера и другими видами деменции - Лора Уэймен (978-5-9693-0393-5)

Поговорим о деменции. В помощь ухаживающим за людьми с потерей памяти, болезнью Альцгеймера и другими видами деменции - Лора Уэймен (978-5-9693-0393-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 340
340 грн
  • ISBN: 978-5-9693-0393-5
  • Код товару: 336668
Основні характеристики
Автор: Лора Уеймен
Назва оригіналу: A Loving Approach to Dementia Care
Перекладач: О. Цейтліна
Редактор: І. Юр'єва
Серія: Як жити
Мова: російська

Про книгу «Поговоримо про деменції. На допомогу доглядають за людьми з втратою пам'яті , хворобою Альцгеймера» Лора Уеймен

"Поговоримо про деменції" - чудовий посібник для тих, хто доглядає за хворими з розладами пам'яті. Автор книги Лора Уеймен, відомий геронтолог, лектор, ведуча тренінгів і семінарів, розробила власну методику, ефективність якої підтвердилася в тисячах пансіонатів і медустанов. В основу книги лягли реальні історії сімей, які зіштовхнулися з цим діагнозом. Лора Уеймен просто і зрозуміло розповідає про те, як спілкуватися з людьми, страждаючими деменцією, як зберегти здорову емоційну атмосферу і впоратися з негативними реакціями хворого. Автор показує на прикладі своєї сім'ї: всім близьким хворого необхідно піклуватися про власне фізичному і психологічному стані, щоб допомога була ефективною. Книга адресована самому широкому колу читачів: рідним і близьким хворого, медичному персоналу, а також всім тим, хто стикається з проблемами втрати пам'яті.

Купити книгу «Поговоримо про деменції. На допомогу доглядають за людьми з втратою пам'яті , хворобою Альцгеймера» Лора Уеймен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Поговоримо про деменції. На допомогу доглядають за людьми з втратою пам'яті , хворобою Альцгеймера" (Лора Уеймен) з ISBN 978-5-9693-0393-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
A Loving Approach to Dementia Care
Перекладач
О. Цейтліна
Редактор
І. Юр'єва
Серія
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
296
Формат
145x210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Лора Уеймен

Рецензії на книгу «Поговоримо про деменції . На допомогу доглядають за людьми з втратою пам'яті , хворобою Альцгеймера ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами