Французский шик и деловая хватка. 50 секретов самопродвижения по правилам Коко Шанель - Людмила Семаева (978-5-370-04536-3)

Французский шик и деловая хватка. 50 секретов самопродвижения по правилам Коко Шанель - Людмила Семаева (978-5-370-04536-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 223
223 грн
  • ISBN: 978-5-370-04536-3
  • Код товару: 336657
Основні характеристики
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний з відтінком

Про книгу «Французький шик і ділова хватка. 50 секретів самопросування за правилами Коко Шанель» Людмила Семаєва

Чому добре освічені російські дівчата героїчно будують кар'єру і важко заробляють гроші в той час, як француженки легко досягають успіху за допомогою зв'язків і вміння входити в потрібні кола? Ця книга вперше розкриває секрети віртуозного самопросування, грунтуючись на блискучому прикладі Коко Шанель. Книга дасть відповіді на питання: Як відкривати двері в потрібне суспільство? Як віртуозно знайомитися з важливими людьми? Як дивувати, захоплювати і запам'ятовуватися? Які точні слова говорити, щоб підняти свій статус? Легка і надихає книга Людмили Семаєва, професійного PR-фахівця з великим досвідом, "Французький шик і ділова хватка. 50 секретів самопросування за правилами Коко Шанель "- це практичне керівництво, яке з радістю поселить в своїй сумочці будь-яка дівчина і жінка. Відкрийте ці секрети, і перед вами відкриються двері будь-якого суспільства!

Купити книгу «Французький шик і ділова хватка. 50 секретів самопросування за правилами Коко Шанель» Людмила Семаєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Французький шик і ділова хватка. 50 секретів самопросування за правилами Коко Шанель" (Людмила Семаєва) з ISBN 978-5-370-04536-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
176
Формат
150х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.177
Автор
Людмила Семаєва

Рецензії на книгу «Французький шик і ділова хватка . 50 секретів самопросування за правилами Коко Шанель ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами