Скрипичный самоучитель, или Полная теоретическая и практическая школа для скрипки. Учебное пособие - Пьер Роде, Пьер Бальо, Родольф Крейцер (978-5-8114-2073-5)

Скрипичный самоучитель, или Полная теоретическая и практическая школа для скрипки. Учебное пособие - Пьер Роде, Пьер Бальо, Родольф Крейцер (978-5-8114-2073-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 419
419 грн
  • ISBN: 978-5-8114-2073-5
  • Код товару: 336644
Основні характеристики
Назва оригіналу: Violin Self Taught Book
Під редакцією: М. Куперман
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Скрипковий самовчитель , або Повна теоретична і практична школа для скрипки. Навчальний посібник» П'єр Бальо , П'єр Роде , Родольфо Крейцер

"Скрипковий самовчитель, або Повна теоретична і практична школа для скрипки" створений в Парижі в 1802 році легендарними скрипалями-віртуозами: Роде П., Бальо П., Крейцер Р. "Роде П., Бальо П., Крейцер Р. Він переведений на російську мову і вперше виданий в Росії в 1868 р Августом Кюндінгер. Збірник містить відомості з елементарної теорії музики, в ньому розглянуті питання техніки гри на скрипці, виконання різних прикрас і численних штрихів. Крім опису техніки гри на ній в "самовчитель" даються відповіді на багато питань стилю і смаку, філософії музики і метафізики мистецтва. Особлива цінність даного видання в зібраних в ньому вправах на розвиток різних видів скрипкової техніки авторства Роде, Бальо і Крейцера. Книга буде не тільки цікава, але й корисна всім скрипалів, педагогам і дослідникам музики.

Купити книгу «Скрипковий самовчитель , або Повна теоретична і практична школа для скрипки. Навчальний посібник» П'єр Бальо , П'єр Роде , Родольфо Крейцер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Скрипковий самовчитель , або Повна теоретична і практична школа для скрипки. Навчальний посібник" (П'єр Бальо , П'єр Роде , Родольфо Крейцер) з ISBN 978-5-8114-2073-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Violin Self Taught Book
Під редакцією
М. Куперман
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
А. Лапшин
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
88
Формат
205х290 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.206
Автор
П'єр Бальо , П'єр Роде , Родольфо Крейцер

Рецензії на книгу «Скрипковий самовчитель , або Повна теоретична і практична школа для скрипки . Навчальний посібник ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами