Школа вязания крючком. Завершающие приемы. Отделка, кайма, застежки и многое другое! - Бетти Барнден (978-5-00141-001-0)

Школа вязания крючком. Завершающие приемы. Отделка, кайма, застежки и многое другое! - Бетти Барнден (978-5-00141-001-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 326
326 грн
  • ISBN: 978-5-00141-001-0
  • Код товару: 336447
Основні характеристики
Назва оригіналу: Super Finishing Techniques for Crocheters
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Школа в'язання гачком. Завершальні прийоми. Оздоблення , облямівка , застібки та багато іншого !» Бетті Барнден

В'язання гачком - це воістину безмежні можливості для творчості! А книга, яку ви тримаєте в руках, - краще рішення для тих, хто вже освоїв базові навички цього виду рукоділля, але хоче вчитися далі і досягти максимального результату! У ній ви навчитеся найголовнішого в в'язанні - надавати майже готовим виробам такий вигляд, ніби вони створені справжнім професіоналом. Деталі, оздоблення, різні техніки - і все це на найвищому рівні від відомої британської в'язальниці і автора книг і майстер-класів Бетті Барнден. Видання поділене на вісім частин, і кожна частина присвячена одному аспекту в завершенні виїзного вироби. З'єднання деталей, додаткові елементи, застібки, декорування в'язаного полотна, бордюри і облямівка, різні візерунки, а також покрокові проекти для натхнення - книга не залишить байдужою жодну захоплену майстриню! Для тих, хто хотів би освіжити свої базові знання, в кінці також наводиться відповідний розділ. Видання розраховане на початківців і досвідчених рукодільниць і всіх, хто цікавиться в'язанням гачком.

Купити книгу «Школа в'язання гачком. Завершальні прийоми. Оздоблення , облямівка , застібки та багато іншого !» Бетті Барнден в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Школа в'язання гачком. Завершальні прийоми. Оздоблення , облямівка , застібки та багато іншого !" (Бетті Барнден) з ISBN 978-5-00141-001-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Super Finishing Techniques for Crocheters
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
128
Формат
205x265 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Бетті Барнден

Рецензії на книгу «Школа в'язання гачком . Завершальні прийоми . Оздоблення , облямівка , застібки та багато іншого ! ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами