Fear and Loathing in Las Vegas/Страх и отвращение в Лас-Вегасе. Книга для чтения на английском языке - Хантер С. Томпсон (978-5-907097-24-7)

Fear and Loathing in Las Vegas/Страх и отвращение в Лас-Вегасе. Книга для чтения на английском языке - Хантер С. Томпсон (978-5-907097-24-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 100
100 грн
  • ISBN: 978-5-907097-24-7
  • Код товару: 336384
Основні характеристики
Адаптація тексту: А. Шитова
Серія: Abridged & Adapted
Вікова категорія: 16+
Мова: англійська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Fear and Loathing in Las Vegas / Страх і відраза в Лас - Вегасі. Книга для читання англійською мово» Хантер С. Томпсон

Доктор журналістики Рауль Дюк і його адвокат Доктор Гонзо відправляються в Лас-Вегас на пошуки знаменитої американської мрії. Там вони роблять самі немислимі вчинки, проте дивним чином їм все сходить з рук. За словами самого автора, вони відкрили для себе спосіб "жити так, щоб можна було веселитися, бути диким, пити віскі, до ранку не лягати спати, ганяти на автомобілі по порожніх вулицях, щоб в обличчя дув свіжий вітер і щоб не мати в голові нічого, крім бажання когось любити і не бути заарештованими ". У своєму культовому сатиричному і автобіографічному романі ікона контркультури Хантер Томпсон ностальгує за минулим, прославляє революційну епоху 60-х і глумиться над консервативним американським суспільством 70-х рр. Текст скорочений і адаптований. Рівень B1.

Купити книгу «Fear and Loathing in Las Vegas / Страх і відраза в Лас - Вегасі. Книга для читання англійською мово» Хантер С. Томпсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Fear and Loathing in Las Vegas / Страх і відраза в Лас - Вегасі. Книга для читання англійською мово" (Хантер С. Томпсон) з ISBN 978-5-907097-24-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Адаптація тексту
А. Шитова
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
англійська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
128
Формат
125х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Хантер С. Томпсон

Рецензії на книгу «Fear and Loathing in Las Vegas / Страх і відраза в Лас - Вегасі . Книга для читання англійською мово».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами