Дружу со звуками, говорю правильно! С, Сь, З, Зь, Ц. Комплект логопедических игровых карточек - Наталья Теремкова (978-5-9963-3659-3)

Дружу со звуками, говорю правильно! С, Сь, З, Зь, Ц. Комплект логопедических игровых карточек - Наталья Теремкова (978-5-9963-3659-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 293
293 грн
  • ISBN: 978-5-9963-3659-3
  • Код товару: 336345
Основні характеристики
Художник: Ірина Шарикова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: папка

Про книгу «Дружу зі звуками , кажу правильно ! З , Сь , З , Зь , Ц. Комплект логопедичних ігрових карток» Наталя Теремкова

Як подружити дитину зі складними звуками? Як навчити його правильно говорити, а в подальшому і грамотному письму? У цьому допоможе комплект розрізних карток "Школа Наталії Теремковой" - унікальний матеріал для ігрових занять з дитиною на закріплення всіх груп звуків. Вам не потрібно думати, які зошити і посібники підібрати, щоб правильно організувати навчання малюка. Кожен альбом серії "Дружу зі звуками, кажу правильно", який входить в "Школу" - найкраще рішення для закріплення в короткий термін звуків, поставлених логопедом. Завдяки комплекту ви також активуєте у дитини слухове, зорове сприйняття, пам'ять і зв'язну мову. Важко уявити успішну людину, мова якого невиразна, який не вимовляє половину звуків. Такій людині доведеться докласти набагато більше зусиль, щоб домогтися успіху в житті. Тому так важливо навчитися говорити правильно з дитинства. Виправити навіть найскладніші свистячі звуки С, Сь, З, Зь, Ц можна! Якщо працювати над ними в ігровій формі. Саме такі заняття Наталія Теремкова пропонує батькам і педагогам в новому альбомі. Кожен комплект - це папка, в яку зручно складати і зберігати 14 двосторонніх аркушів з ігровими розрізними картками. В одній папці - гід для дорослого з методичними рекомендаціями та правилами ігор для автоматизації чистого вимови звуків С, Сь, З, Зь, Ц в словосполученнях. 168 унікальних картинок і словосполучень з кодовими символами на кожній розрізний картці допоможуть привернути увагу дитини до досліджуваного звуку, активують пам'ять, звукове, зорове сприйняття і сприяють самостійного проголошенню фраз. Такі ігрові завдання легко спонукають самої дитини брати участь в процесі виправлення звуковимови.

Купити книгу «Дружу зі звуками , кажу правильно ! З , Сь , З , Зь , Ц. Комплект логопедичних ігрових карток» Наталя Теремкова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дружу зі звуками , кажу правильно ! З , Сь , З , Зь , Ц. Комплект логопедичних ігрових карток" (Наталя Теремкова) з ISBN 978-5-9963-3659-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
папка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
32
Формат
300х220 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.241
Автор
Наталя Теремкова

Рецензії на книгу «Дружу зі звуками , кажу правильно ! З , Сь , З , Зь , Ц. Комплект логопедичних ігрових карток ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами