Развитие лидеров. Как понять свой стиль управления и эффективно общаться с носителями иных стилей - Ицхак Калдерон Адизес (978-5-9614-6780-2)

Развитие лидеров. Как понять свой стиль управления и эффективно общаться с носителями иных стилей - Ицхак Калдерон Адизес (978-5-9614-6780-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 391
391 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6780-2
  • Код товару: 336291
Основні характеристики
Перекладач: Т. Гутман
Науковий редактор: С. Філоновіч
Редактор: С. Турко
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Розвиток лідерів. Як зрозуміти свій стиль управління і ефективно спілкуватися з носіями інших стилі» Іцхак Калдерон Адізес

У кожного керівника є особистий стиль управління, який визначається домінуючими рисами його характеру: один - скрупульозний і педантичний, інший - спритний і винахідливий, третій - діловий і практичний, четвертий - ухильно і ввічливий. Відповідно, повинні бути індивідуальними і методи управління людьми - то, що добре сприймається одним співробітником, може бути абсолютно незрозуміло іншому. Ця книга розповідає про те, як зрозуміти свій стиль управління, щоб його можна було удосконалювати і знаходити спільну мову з тими, хто не схожий на нас. Матеріал викладено у формі практичних рекомендацій, які систематизовані на основі оригінальної типології функцій менеджменту, розробленої сучасним гуру менеджменту доктором Іцхаком Адізесом, автором бестселера "Ідеальний керівник". Книга буде цікава керівникам, співробітникам кадрових агентств і всім, кого цікавлять питання підвищення ефективності управління.

Купити книгу «Розвиток лідерів. Як зрозуміти свій стиль управління і ефективно спілкуватися з носіями інших стилі» Іцхак Калдерон Адізес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розвиток лідерів. Як зрозуміти свій стиль управління і ефективно спілкуватися з носіями інших стилі" (Іцхак Калдерон Адізес) з ISBN 978-5-9614-6780-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Т. Гутман
Науковий редактор
С. Філоновіч
Редактор
С. Турко
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Ю. гуліти
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
260
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.531
Автор
Іцхак Калдерон Адізес

Рецензії на книгу «Розвиток лідерів . Як зрозуміти свій стиль управління і ефективно спілкуватися з носіями інших стилі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами