Project woman. Тонкости настройки женского организма: узнай, как работает твое тело - Дмитрий Лубнин (978-5-04-096211-2)

Project woman. Тонкости настройки женского организма: узнай, как работает твое тело - Дмитрий Лубнин (978-5-04-096211-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 244
244 грн
  • ISBN: 978-5-04-096211-2
  • Код товару: 336242
Основні характеристики
Вікова категорія: 18+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Project woman. Тонкощі настройки жіночого організму : дізнайся , як працює твоє тіло» Дмитро Лубнін

Дорослішання і життя чоловіка не має ніяких складнощів, все інтуїтивно і зрозуміло, як у телефону з двома кнопками. Статеві органи розташовані зовні і добре доступні вивченню. Робота цих органів проста і логічна, а всі етапи дорослішання видно і очікувані і, як правило, не супроводжуються ніякими сюрпризами. Чого зовсім не скажеш про жінок. Статеве дозрівання запускає складну машину, яка вже з самого початку може дивувати сюрпризами, не кажучи про всі інші тонкощі налаштування, результат якої буде впливати на все життя. Ця книга - перша "інструкція" по роботі жіночого організму, не нудний научпоп, заснований на сучасних медичних уявленнях про здоров'я, написаний талановитим сучасним лікарем-гінекологом Дмитром Лубніна, який заслужено входить в число кращих гінекологів Москви. Один з кращих лікарів-гінекологів Москви, Дмитро Лубнін підготував унікальну Інструкцію по жіночому організму для дівчаток, дівчат, матусь і дам поважного віку. Ненудно, цікаво, лаконічно і, головне, абсолютно зрозуміло автор пише про найголовніше, що стосується роботи і здоров'я жіночого тіла.

Купити книгу «Project woman. Тонкощі настройки жіночого організму : дізнайся , як працює твоє тіло» Дмитро Лубнін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Project woman. Тонкощі настройки жіночого організму : дізнайся , як працює твоє тіло" (Дмитро Лубнін) з ISBN 978-5-04-096211-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
145х220 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Дмитро Лубнін

Рецензії на книгу «Project woman . Тонкощі настройки жіночого організму : дізнайся , як працює твоє тіло ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами