Идеальный аргумент. 1500 способов победить в споре с помощью универсальных фраз-энкодов - Вадим Петровский, Алексей Ходорыч (978-5-04-097344-6)

Идеальный аргумент. 1500 способов победить в споре с помощью универсальных фраз-энкодов - Вадим Петровский, Алексей Ходорыч (978-5-04-097344-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-5-04-097344-6
  • Код товару: 335753
Основні характеристики
Редактор: Е. Ланцова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка з клапанами

Про книгу «Ідеальний аргумент. 1500 способів перемогти в суперечці за допомогою універсальних фраз - енкод» Олексій Ходорич , Вадим Петровський

Вони знову перемогли. Переспориш. Переконали. Як навчитися гідно відповідати маніпуляторам або агресивним співрозмовникам, щоб вирішувати результат бесіди в свою користь? Для початку збентежити їх, збити з пантелику. Як? За допомогою універсальних фраз-енкод. З їхньою ж допомогою можна легко перейти в наступ і домовитися на тих умовах, які вигідні саме вам. Прочитавши цю книгу, ви навчитеся попереджати конфлікт і управлятися з тими, хто завжди правий. від видавця Ця книга про ефективної комунікації і легкості в спілкуванні, яка досягається завдяки особливим фразам - енкод. Несподівані, багатозначні, ошелешує, енкод підкажуть читачеві, як не попастися на «гачки» маніпуляторів, правильно вести себе в конфліктній ситуації і ефективно взаємодіяти з тими, хто завжди правий. Чому ця книга гідна прочитання Автори цієї книги - психолог Вадим Петровський і журналіст Олексій Ходорич - не тільки зібрали колекцію «фраз на всі часи», а й докладно описали ситуації, в яких їх можна вживати. Енкод можна використовувати: • в битві при рівноцінне конфлікті; • на етапі складних переговорів; • при знайомстві і «притирання»; • в жартівливому спілкуванні в компанії друзів, у тому числі нових. За допомогою енкод можна: • нападати і захищатися, • блокувати наступ співрозмовника і перехоплювати ініціативу, • фліртувати і відшивати, • вести справи і вислизати, • всіх смішити і вводити в ступор. Цитата з книги «Енкод - це не чарівна паличка, але і не просто фраза! При вмілому застосуванні він може гори звернути, але ось чекати від нього стовідсоткового ефекту в кожному випадку - не варто. Енкод лише дозволяє всім учасникам діалогу проявитися максимально опукло. Це мастило для спілкування, що дозволяє витягти максимум з того, що є, але не чарівний еліксир, примножують ваші сили. Якщо передумов для взаємовигідного і адекватного спілкування немає взагалі, то ніяким енкод не допомогти ». Ця книга для тих, хто: - втомився програвати в суперечці, прогинатися під співрозмовників; - хоче навчитися спілкуванню на рівних і відстоювання своїх кордонів; - знайти вплив на колег і друзів; - мріє знайти свій ідеальний аргумент, а ще пожартувати і пограти.

Купити книгу «Ідеальний аргумент. 1500 способів перемогти в суперечці за допомогою універсальних фраз - енкод» Олексій Ходорич , Вадим Петровський в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ідеальний аргумент. 1500 способів перемогти в суперечці за допомогою універсальних фраз - енкод" (Олексій Ходорич , Вадим Петровський) з ISBN 978-5-04-097344-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Ланцова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка з клапанами
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
165х210 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Олексій Ходорич , Вадим Петровський

Рецензії на книгу «Ідеальний аргумент . 1500 способів перемогти в суперечці за допомогою універсальних фраз - енкод ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами