Шведская уборка. Новый скандинавский тренд Dostadning - предсмертная уборка - Маргарета Магнуссон (978-5-17-098265-3)

Шведская уборка. Новый скандинавский тренд Dostadning - предсмертная уборка - Маргарета Магнуссон (978-5-17-098265-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 251
251 грн
  • ISBN: 978-5-17-098265-3
  • Код товару: 335385
Основні характеристики
Перекладач: Олена Погосян
Редактор: Ярослава Сурженко
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Шведська прибирання. Новий скандинавський тренд Dostadning - передсмертна прибирання» Маргарета Магнуссон

Маргарета Магнуссон є не тільки автором книги про передсмертну прибирання, а й матір'ю п'ятьох дітей, що, безперечно, дає їй величезний досвід в усуненні будь-яких видів безладу. Як би страшно не звучало словосполучення "передсмертна прибирання", воно несе в собі важливу думку - ми захаращують свій простір. Спонтанні покупки, одяг, кухонне начиння, поламані речі, старі іграшки та книги, статуетки, сувеніри з поїздок, старі чеки, непотрібні папери і багато-багато барахла - знайоме? Майже у кожного росіянина є балкон (або гараж), який забитий непотрібними речами! У чому ж причина: сформовані життєві традиції, менталітет або лінь?.. Суспільство споживання диктує свої правила, а ми можемо написати свої! Передсмертна прибирання підійде не тільки тим, хто зібрався переїжджати в іншу квартиру або навіть країну, вона підійде кожному з нас. Як мінімум раз на рік необхідно проводити генеральне прибирання і позбавлятися від усього зайвого, тим більше це допомагає і психологічно. Секрети автора допоможуть впоратися з цим легко і поетапно. У нове життя без старих речей!

Купити книгу «Шведська прибирання. Новий скандинавський тренд Dostadning - передсмертна прибирання» Маргарета Магнуссон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шведська прибирання. Новий скандинавський тренд Dostadning - передсмертна прибирання" (Маргарета Магнуссон) з ISBN 978-5-17-098265-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олена Погосян
Редактор
Ярослава Сурженко
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Анна Кузьміна
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
145х205 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Маргарета Магнуссон

Рецензії на книгу «Шведська прибирання . Новий скандинавський тренд Dostadning - передсмертна прибирання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами