Упражнения для развития мелкой моторики. Пуговки и пальчики. Рабочая тетрадь для детей от 3 лет - Вениамин Мёдов (978-5-408-02523-7)

Упражнения для развития мелкой моторики. Пуговки и пальчики. Рабочая тетрадь для детей от 3 лет - Вениамин Мёдов (978-5-408-02523-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 79
79 грн
  • ISBN: 978-5-408-02523-7
  • Код товару: 335108
Основні характеристики
Художник: Тетяна Познанин
Редактор: Ігор Шиловський
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Вправи для розвитку дрібної моторики. Гудзики і пальчики. Робочий зошит для дітей від 3 років» Веніамін медової

Посібник з розвитку дрібної моторики у дітей від трьох років і старше, складене відповідно до вимог Федерального державного освітнього стандарту дошкільної освіти, є частиною навчально-методичного комплекту "Розумний Мишеня". Даний посібник включає методичні рекомендації для педагогів і батьків, які допомагають організувати ігрову діяльність, і 30 вправ. Пропоновані ігрові вправи з ґудзиками сприяють розвитку у дітей дрібної моторики і координації рухів рук, навичок розрізнення кольорів і розмірів, формують початкові математичні уявлення. Призначається педагогам дошкільних освітніх організацій і батькам.

Купити книгу «Вправи для розвитку дрібної моторики. Гудзики і пальчики. Робочий зошит для дітей від 3 років» Веніамін медової в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вправи для розвитку дрібної моторики. Гудзики і пальчики. Робочий зошит для дітей від 3 років" (Веніамін медової) з ISBN 978-5-408-02523-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Ігор Шиловський
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
32
Формат
200x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Веніамін медової

Рецензії на книгу «Вправи для розвитку дрібної моторики . Гудзики і пальчики . Робочий зошит для дітей від 3 років ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами