Папины детки. Книга для мам про счастливых детей, воспитание и отцовский инстинкт - Мансур Шангареев (978-5-17-982365-0)

Папины детки. Книга для мам про счастливых детей, воспитание и отцовский инстинкт - Мансур Шангареев (978-5-17-982365-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 200
200 грн
  • ISBN: 978-5-17-982365-0
  • Код товару: 333426
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Татусеві дітки. Книга для мам про щасливих дітей , виховання і батьківський інстинкт» Мансур Шангареев

"Всім привіт! Мене звуть Мансур, мені 37, у мене четверо дітей, і я хочу п'ятого ", - саме так я почав би свою промову, потрап в анонімний клуб багатодітних батьків. Найвідоміший багатодітний тато Інстаграм! Понад 400 тисяч передплатників і нескінченні питання від жінок про те, як же перетворити звичайного чоловіка-батька в люблячого татка, який обожнює дітей і обожнює дружину. Хотіли відповіді? Ловіть! Про виховання дітей з абсолютно різними характерами. Про сім'ї, в яких головне - любов і взаєморозуміння. Про "батьківський інстинкт". Про типи батьків і способи "впливу" на них. Про сімейне життя, яким воно є, чоловічими очима.

Купити книгу «Татусеві дітки. Книга для мам про щасливих дітей , виховання і батьківський інстинкт» Мансур Шангареев в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Татусеві дітки. Книга для мам про щасливих дітей , виховання і батьківський інстинкт" (Мансур Шангареев) з ISBN 978-5-17-982365-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
224
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Мансур Шангареев

Рецензії на книгу «Татусеві дітки . Книга для мам про щасливих дітей , виховання і батьківський інстинкт ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами