Сегодня День рождения мира. Воспоминания легендарного немецкого клавишника - Кристиан Лоренц (Флаке) (978-5-04-092578-0)

Сегодня День рождения мира. Воспоминания легендарного немецкого клавишника - Кристиан Лоренц (Флаке) (978-5-04-092578-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-5-04-092578-0
  • Код товару: 333394
Основні характеристики
Перекладач: Ольга Нацаренус
Вікова категорія: 18+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Сьогодні День народження світу. Спогади легендарного німецького клавішника» Крістіан Лоренц ( Флаке )

Заплив на човні по руках прихильників, купання в полум'я вогнеметів, обливання "кров'ю" і тюремний арешт через неналежну поведінку на сцені. Все це - будні легендарної індастріал-метал-групи Rammstein. Вперше в щоденникових нотатках епатажний клавішник Флаке розповідає всю правду про гастрольні будні німецьких музикантів. Приготуйтеся до гранично відвертій розмові. Про непрості взаємини всередині групи, про ненависть до виконання хітів Sonne і Pussy, про цистернах випитого алкоголю і про несподівану скромності соліста Тилля Ліндеманна.Флаке пропонує читачам фантастичну можливість поглянути на інших учасників групи і на виступи не з глядацького залу, а прямо зі сцени і з гримерки. Він писав книгу прямо під час гастролей: в автобусах, в літаках, в перервах між концертами, в готелях. Ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся про зворотній бік німецької рок-музики. Це не тільки звичні нам світло софітів, шкіряні штани і нескінченні тусовки з юними фанатками, а й втома від вічного недосипу, шуму натовпу і емоційної напруги концертів. Must have для тих, хто хоче доторкнутися до легенди Rammstein і з перших рук дізнатися про виворіт світової популярності.

Купити книгу «Сьогодні День народження світу. Спогади легендарного німецького клавішника» Крістіан Лоренц ( Флаке ) в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сьогодні День народження світу. Спогади легендарного німецького клавішника" (Крістіан Лоренц ( Флаке )) з ISBN 978-5-04-092578-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ольга Нацаренус
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Автор
Крістіан Лоренц ( Флаке )

Рецензії на книгу «Сьогодні День народження світу . Спогади легендарного німецького клавішника ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами