Искусство добывания огня. Для тех, кто предпочитает красоту природы городской повседневности - Дэниел Юм (978-5-389-13567-3)

Искусство добывания огня. Для тех, кто предпочитает красоту природы городской повседневности - Дэниел Юм (978-5-389-13567-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 234
234 грн
  • ISBN: 978-5-389-13567-3
  • Код товару: 332825
Основні характеристики
Автор: Деніел Юм
Назва оригіналу: The Art of Fire
Перекладач: Валентина Феоклістова
Художник: Адам Дауті
Редактор: А. Захарова
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Мистецтво добування вогню. Для тих , хто вважає за краще красу природи міської повсякденності» Деніел Юм

Вогонь - найважливіший елемент людської культури. Він залишив глибокий слід в генетичній пам'яті кожного з нас і багато в чому продовжує визначати протягом життя не тільки співтовариства в цілому, але й окремих людей. Уміння швидко добути вогонь і розпалити багаття без використання сучасних засобів як і раніше актуально, особливо для тих, хто не проти випробувати себе, опинившись один на один з дикою природою. «У цій книзі я докладно розповім про кращі способи добування вогню, які особисто перевірив під час своїх численних подорожей і в період викладання, дам покрокові інструкції, щоб ви змогли повторити всі ці дії самі. Але цікавий не тільки процес, не можна забувати і про дивовижні традиції, пов'язані з цим дійством, про історії та легендах, якими я збираюся поділитися. Вражаюче, як це явище природи здатне створювати світ навколо нас, формувати культуру і збагачувати духовне життя ». (Деніел Юм)

Купити книгу «Мистецтво добування вогню. Для тих , хто вважає за краще красу природи міської повсякденності» Деніел Юм в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мистецтво добування вогню. Для тих , хто вважає за краще красу природи міської повсякденності" (Деніел Юм) з ISBN 978-5-389-13567-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Art of Fire
Перекладач
Валентина Феоклістова
Художник
Редактор
А. Захарова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
240
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.733
Автор
Деніел Юм

Рецензії на книгу «Мистецтво добування вогню . Для тих , хто вважає за краще красу природи міської повсякденності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами