Электроника для детей. Собираем простые схемы, экспериментируем с электричеством - Эйвинд Нидал Даль (978-5-00117-141-6)

Электроника для детей. Собираем простые схемы, экспериментируем с электричеством - Эйвинд Нидал Даль (978-5-00117-141-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 460
460 грн
  • ISBN: 978-5-00117-141-6
  • Код товару: 332768
Основні характеристики
Назва оригіналу: Electronics for Kids
Перекладач: Ігор Сацевич
Редактор: Галина Філатова
Вікова категорія: для старшого шкільного віку

Про книгу «Електроніка для дітей. Збираємо прості схеми , експериментуємо з електрикою» Ейвінд Нідал Даль

Чому лампочки в будинку включаються, коли ви натискаєте на вимикача? Як працюють машинки на радіоуправлінні? І що змушує лампочки на телевізорі і мікрохвильовці блимати? Технології навколо тебе можуть здатися магією, але більшість з них не працює без електрики. "Електроніка для дітей" робить електрику зрозуміліше за допомогою набору прекрасних майстер-класів. З першої частини книги дитина дізнається, як працює ток, напруга і ланцюги, а також зможе перетворити металевий болт в електромагніт і трансформувати паперовий стаканчик і кілька магнітів в справжній обертається електромотор. Читаючи другу частину книги, дитина змайструє ще більше крутих штук: Спаяних ланцюг з миготливого світлодіода, резистора, конденсатора і реле. Перетворить цю ланцюг в датчик дотику, використовуючи свій палець як резистор. Збере будильник, який буде дзвеніти на світанку. Створить свій музичний інструмент, який буде видавати космічні звуки. А в третій частині - дізнається про цифровій електроніці, такі речі, як логічні елементи і схеми пам'яті, за допомогою створення приладу для перевірки секретних кодів або електронною гри "Орел або решка". І нарешті, використовує все, що дізнався, для створення гри на швидкість реакції. І протестує, з якою швидкістю зможе зловити миготливе світло. Це дуже захоплююче! Прості пояснення допоможуть зібрати всі по кроках і пояснять, чому це працює саме так. Фішки книги: Знання про електрику і магнетизм в практичній формі. Прості і зрозумілі покрокові інструкції. Список з інтернет-магазинами і іншими навчальними ресурсами в кінці книги. Для кого буде корисна книга: Для дітей від 10 років і всім, хто захоплюється електротехнікою і хоче збирати свої електроприлади. Про автора: Ейвінд Нідал Даль народився в Норвегії. З дитинства захоплювався електротехнікою. Творець порталу для любителів електроніки Ohmify.co і автор власного блогу. Даль викладав електроніку для дітей в Норвегії і США, а також допомагав створити гаджети з виходом в інтернет в Берліні. Він продовжує подорожувати по світу і створювати круті штуки.

Купити книгу «Електроніка для дітей. Збираємо прості схеми , експериментуємо з електрикою» Ейвінд Нідал Даль в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Електроніка для дітей. Збираємо прості схеми , експериментуємо з електрикою" (Ейвінд Нідал Даль) з ISBN 978-5-00117-141-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Electronics for Kids
Перекладач
Ігор Сацевич
Редактор
Галина Філатова
Вікова категорія
для старшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
165х230 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Ейвінд Нідал Даль

Рецензії на книгу «Електроніка для дітей . Збираємо прості схеми , експериментуємо з електрикою ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами