Великая книга о Зайке, или полезные истории и беседы по картинкам для тех, кому еще не исполнилось пять... - Ольга Громова, Валентина Гербова, Дарья Колдина, Константин Сумнительный, Светлана Теплюк (978-5-9949-1502-8)

Великая книга о Зайке, или полезные истории и беседы по картинкам для тех, кому еще не исполнилось пять... - Ольга Громова, Валентина Гербова, Дарья Колдина, Константин Сумнительный, Светлана Теплюк (978-5-9949-1502-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 997
997 грн
  • ISBN: 978-5-9949-1502-8
  • Код товару: 331399
Основні характеристики
Художник: Людмила Двінін
Редактор: Галина Фролова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Велика книга про Зайчику , або корисні історії та бесіди за картинками для тих , кому ще не виповнил» Валентина Гербова , Дар'я Колдина , Костянтин Сумнітельний , Ольга Громова , Світлана Теплюк

Велика за обсягом і значущістю для дитини ця книга містить безліч історій, які допоможуть вам розвивати вашого малюка за різними напрямками (мова, знайомство з навколишнім світом, математичні уявлення і т.д.). Вона стане його вірним супутником протягом усього раннього дитинства: малюк зрідниться з її героями, особливо з Зайкою, із задоволенням буде слухати історії про лісових звірят, вивчати пори року з Танею і Ванею і розповідати вам про все це, спочатку несміливо, підмовляючи окремі слова , а потім більш розгорнуто і емоційно. Наша книга стане вірним супутником і для вас, дорослих, адже в ній є все підказки для вас - і тексти казок, і додаткова бесіда по картинці, і питання для дитини, і методичні рекомендації. Вам залишиться тільки прочитувати-промовляти те, що поміщено на тому чи іншому розвороті. Книга розрахована на те, що ви будете планомірно працювати по ній, а не просто перегорнути її сторінки. Пам'ятайте, що одне заняття з маленькою дитиною - це один, максимум два розвороту книжки. Тексти на розворотах дані як орієнтири для бесіди за картинками. Однак ви можете їх творчо переробляти і доповнювати. Головне - викликати емоційний відгук малюка, стимулювати його бажання говорити. Найкраще це робити навідними питаннями. Які питання корисно задавати? - Спонукаючі дитини знайти і показати те чи інше зображення. - Приваблюючі увагу дитини до діючих персонажів. - Спонукаючі дитини будувати прості фрази. - Спонукаючі дитини описати ті чи інші зображення за допомогою прикметників, прислівників, які діти неактивно використовують в своїй промові, вважаючи за краще дієслова та іменники, що буде збагачувати їх мова. - Спонукаючі співчувати, співпереживати, що привертають увагу дитини до причин і наслідків емоційних станів (хлопчик радіє, бо знайшов гриби). - Напрямні увагу дитини на красу природи, характер людей і тварин, доброзичливе ставлення до них. Для дошкільного віку.

Купити книгу «Велика книга про Зайчику , або корисні історії та бесіди за картинками для тих , кому ще не виповнил» Валентина Гербова , Дар'я Колдина , Костянтин Сумнітельний , Ольга Громова , Світлана Теплюк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Велика книга про Зайчику , або корисні історії та бесіди за картинками для тих , кому ще не виповнил" (Валентина Гербова , Дар'я Колдина , Костянтин Сумнітельний , Ольга Громова , Світлана Теплюк) з ISBN 978-5-9949-1502-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Галина Фролова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
600
Формат
60x84/8 (210x280 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Валентина Гербова , Дар'я Колдина , Костянтин Сумнітельний , Ольга Громова , Світлана Теплюк

Рецензії на книгу «Велика книга про Зайчику , або корисні історії та бесіди за картинками для тих , кому ще не виповнил».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами