Галерея. Игровая платформа для индивидуальной и групповой психологической работы с применением метафорических карт - Татьяна Ушакова (978-5-98563-530-0)

Галерея. Игровая платформа для индивидуальной и групповой психологической работы с применением метафорических карт - Татьяна Ушакова (978-5-98563-530-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 371
371 грн
  • ISBN: 978-5-98563-530-0
  • Код товару: 331188
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: пакет
Формат: 345x245 мм
Вага: 0.260

Про книгу «Галерея. Ігрова платформа для індивідуальної і групової психологічної роботи із застосуванням метаф» Тетяна Ушакова

Суть гри - в роздумі про себе, про інших людей, про людські цінності. В ході гри учасники «влаштовують виставку» зі своїх «картин» і «скульптур», оформляють «вітрину». У галереях і на виставках автор не просто демонструє людям і світу свої творіння, але має можливість розташувати свої роботи в просторі. Глядачі можуть розглянути представлене, сформулювати власну думку про побачене, і це окреме випробування для автора. Отримуючи зворотний зв'язок від глядачів, автор може уточнювати і поглиблювати розуміння себе і своєї творчості: воно може змінюватися, деталізувати, загострюватися. Демонстрація світу себе, результатів свого творчого пошуку - важлива частина особистісного і професійного зростання. Гра може проводитися як в індивідуальному, так і в груповому форматах. У методичному посібнику представлено опис ігрової платформи «Галерея», з'ясовано психологічний сенс гри, представлений алгоритм ігрового процесу, наведені приклади роботи.

Купити книгу «Галерея. Ігрова платформа для індивідуальної і групової психологічної роботи із застосуванням метаф» Тетяна Ушакова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Галерея. Ігрова платформа для індивідуальної і групової психологічної роботи із застосуванням метаф" (Тетяна Ушакова) з ISBN 978-5-98563-530-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
пакет
Формат
345x245 мм
Вага
0.260
Автор
Тетяна Ушакова

Рецензії на книгу «Галерея . Ігрова платформа для індивідуальної і групової психологічної роботи із застосуванням метаф».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами