Мое тело меняется. Все, что хотят знать подростки и о чем стесняются говорить родители - Джерри Бэйли (978-5-00115-163-0)

Мое тело меняется. Все, что хотят знать подростки и о чем стесняются говорить родители - Джерри Бэйли (978-5-00115-163-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 0
0 грн
  • ISBN: 978-5-00115-163-0
  • Код товару: 329046
Основні характеристики
Назва оригіналу: Growing Up. Your Changing Body
Перекладач: Юлія Шувалова
Художник: Лін Грей
Редактор: Анастасія Євдокимова

Про книгу «Моє тіло змінюється. Все , що хочуть знати підлітки і про що соромляться говорити батьки» Джеррі Бейлі

Перед вами практичний посібник, що дає відповіді на всі мислимі питання, що стосуються статевого дозрівання: анатомія, фізіологія, запобігання вагітності і венеричних хвороб, звідки беруться прищі, чому виникають перепади настрою, міфи і правда про секс і багато іншого - все, що відбувається з тілом і свідомістю в цей складний і захоплюючий період. Ця серія корисна не тільки хлопчикам і дівчаткам, але і їх батькам, які турбуються про фізичне і психічне здоров'я своїх дітей. Вона пояснює, що і чому відбувається з дитиною і що з цим робити. Сексуальна просвіта - важлива тема у взаєминах дітей і дорослих. Дуже важливо, щоб спілкування на цю тему було комфортним і корисним. Часто дорослому не вистачає інформації для відповіді на питання дитини, а іноді і просто слів. У таких випадках на допомогу приходять книги. Ось такі, як ця.

Купити книгу «Моє тіло змінюється. Все , що хочуть знати підлітки і про що соромляться говорити батьки» Джеррі Бейлі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Моє тіло змінюється. Все , що хочуть знати підлітки і про що соромляться говорити батьки" (Джеррі Бейлі) з ISBN 978-5-00115-163-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Growing Up. Your Changing Body
Перекладач
Юлія Шувалова
Художник
Редактор
Анастасія Євдокимова
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
48
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Джеррі Бейлі

Рецензії на книгу «Моє тіло змінюється . Все , що хочуть знати підлітки і про що соромляться говорити батьки ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами