Моральные размышления о старости, о дружбе, об обязанностях. Готовому перейти Рубикон - Марк Туллий Цицерон (978-5-386-09295-5)

Моральные размышления о старости, о дружбе, об обязанностях. Готовому перейти Рубикон - Марк Туллий Цицерон (978-5-386-09295-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 484
484 грн
  • ISBN: 978-5-386-09295-5
  • Код товару: 328730
Основні характеристики
Перекладач: В. Пєтухова
Редактор: А. Нестерова
Серія: PRO влада
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Моральні роздуми про старість , про дружбу , про обов'язки. Готовому перейти Рубікон» Марк Туллій Цицерон

Марк Туллій Цицерон - видатний римський юрист і державний діяч, обирався консулом, був проголошений сенатом батьком вітчизни, а воїнами ввіреній йому провінції - імператором. Однак в пам'яті нащадків він залишився перш за все як чудовий оратор і вчений-просвітитель. У книзі зібрані не втратили актуальності філософські трактати Цицерона: "Про старості", "Про дружбу" і "Про обов'язки". Автор переконливо доводить, що справжня філософія зміцнює дружбу, сприяє моральному вдосконаленню, а також наповнює новим змістом неминучі тяготи життя: старість, біль втрат, втрату близьких і очікування своєї кончини.

Купити книгу «Моральні роздуми про старість , про дружбу , про обов'язки. Готовому перейти Рубікон» Марк Туллій Цицерон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Моральні роздуми про старість , про дружбу , про обов'язки. Готовому перейти Рубікон" (Марк Туллій Цицерон) з ISBN 978-5-386-09295-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
В. Пєтухова
Редактор
А. Нестерова
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
512
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Марк Туллій Цицерон

Рецензії на книгу «Моральні роздуми про старість , про дружбу , про обов'язки . Готовому перейти Рубікон ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами