Сам себе психотерапевт. Как изменить свою жизнь с помощью когнитивно-поведенческой терапии - Корин Свит (978-5-98995-115-4)

Сам себе психотерапевт. Как изменить свою жизнь с помощью когнитивно-поведенческой терапии - Корин Свит (978-5-98995-115-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 1513
1 513 грн
  • ISBN: 978-5-98995-115-4
  • Код товару: 328477
Основні характеристики
Автор: Корін Світ
Назва оригіналу: Change Your Life With CBT
Перекладач: Анастасія Слєпак
Редактор: Віктор Макаров
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Сам собі психотерапевт. Як змінити своє життя за допомогою когнітивно - поведінкової терапії» Корін Світ

Корін Світ, британський психолог, письменник і телеведуча, розкриває у своїй книзі принципи когнітивно-поведінкової терапії (КПТ), заснованої на уявленнях, відповідно до яких почуття і поведінку людини визначаються не ситуацією, в якій він опинився, а його сприйняттям цієї ситуації. Автор книги пропонує людям, схильним до депресивних станів або просто незадоволеним собою, змінити своє життя на краще за допомогою КПТ, взяти управління почуттями та думками в свої руки, перемогти страхи і меланхолію, щоб знайти повнокровне і радісне життя. Книга Корін Світ, в якій представлені глибоко опрацьовані досягнення психологічної науки, написана в довірчому тоні, легко і просто.

Купити книгу «Сам собі психотерапевт. Як змінити своє життя за допомогою когнітивно - поведінкової терапії» Корін Світ в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сам собі психотерапевт. Як змінити своє життя за допомогою когнітивно - поведінкової терапії" (Корін Світ) з ISBN 978-5-98995-115-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Change Your Life With CBT
Перекладач
Анастасія Слєпак
Редактор
Віктор Макаров
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.623
Автор
Корін Світ

Рецензії на книгу «Сам собі психотерапевт . Як змінити своє життя за допомогою когнітивно - поведінкової терапії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами