Особенности дифференциальной диагностики расстройств мышления на примерах клинической практики - Анастасия Черкасова, Дмитрий Яничев (978-5-91134-829-8)

Особенности дифференциальной диагностики расстройств мышления на примерах клинической практики - Анастасия Черкасова, Дмитрий Яничев (978-5-91134-829-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 204
204 грн
  • ISBN: 978-5-91134-829-8
  • Код товару: 327963
Основні характеристики
Редактор: Г. Семенова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 144

Про книгу «Особливості диференціальної діагностики розладів мислення на прикладах клінічної практики» Анастасія Черкасова , Дмитро Янич

Методичний посібник "Особливості диференціальної діагностики розладів мислення на прикладах клінічної практики" містить найбільш важливі відомості, що стосуються термінів і понять, що застосовуються в патопсихологических дослідженнях, і практичного застосування основних патопсихологических методик для диференціальної діагностики розладів розумової сфери. У посібнику докладно розглядається застосування трьох класичних методик: "Метод піктограм", "Виключення зайвого" і "Тлумачення прислів'їв". Важливою відмінною рисою даного посібника є безліч наведених клінічних прикладів. У більшості підручників по патопсихології і методичних рекомендацій в якості прикладів часто описуються випадки, які використовуються для перевірки теоретичних основ описуваних методик, але в практиці зустрічаються вкрай рідко. Методичний посібник розрахований на різні категорії молодих фахівців: студентів-психологів, фахівців-психологів, психіатрів.

Купити книгу «Особливості диференціальної діагностики розладів мислення на прикладах клінічної практики» Анастасія Черкасова , Дмитро Янич в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Особливості диференціальної діагностики розладів мислення на прикладах клінічної практики" (Анастасія Черкасова , Дмитро Янич) з ISBN 978-5-91134-829-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Г. Семенова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
144
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Анастасія Черкасова , Дмитро Янич

Рецензії на книгу «Особливості диференціальної діагностики розладів мислення на прикладах клінічної практики ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами