Игры разума. История жизни Джона Нэша, гениального математика и лауреата Нобелевской премии - Сильвия Назар (978-5-17-096158-0)

Игры разума. История жизни Джона Нэша, гениального математика и лауреата Нобелевской премии - Сильвия Назар (978-5-17-096158-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 510
510 грн
  • ISBN: 978-5-17-096158-0
  • Код товару: 324641
Основні характеристики
Назва оригіналу: A Beautiful Mind
Перекладач: Мар'яна Скуратовская
Редактор: Варвара Горностаєва , Ольга Енрайт
Мова: російська

Про книгу «Ігри розуму. Історія життя Джона Неша , геніального математика і лауреата Нобелівської премії» Сільвія Назар

Ця книга давно і сильно очікувана російськими читачами. Дивовижна і захоплююча біографія нобелівського лауреата, провідного дослідження в сфері економіки Джона Неша. Видатний математик, талановитий вчений, який буквально перевернув деякі економічні теорії, але вимушений протягом багатьох років активно боротися з шизофренією і зумів вийти з цього поєдинку переможцем. Книга вперше була видана в 1998 році в США, номінувалася на отримання Пулітцерівської премії, опублікована на 30 мовах світу. Знятий за мотивами біографії фільм отримав цілих чотири престижні премії "Оскар".

Купити книгу «Ігри розуму. Історія життя Джона Неша , геніального математика і лауреата Нобелівської премії» Сільвія Назар в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ігри розуму. Історія життя Джона Неша , геніального математика і лауреата Нобелівської премії" (Сільвія Назар) з ISBN 978-5-17-096158-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
A Beautiful Mind
Перекладач
Мар'яна Скуратовская
Редактор
Варвара Горностаєва , Ольга Енрайт
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
752
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Сільвія Назар

Рецензії на книгу «Ігри розуму. Історія життя Джона Неша , геніального математика і лауреата Нобелівської премії ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами