Доведи идею до ума. 100 творческих упражнений для мозгового штурма, проработки и реализации проектов - Хезер Уиллемс (978-5-00100-287-1)

Доведи идею до ума. 100 творческих упражнений для мозгового штурма, проработки и реализации проектов - Хезер Уиллемс (978-5-00100-287-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-5-00100-287-1
  • Код товару: 323960
Основні характеристики
Назва оригіналу: Draw Your Big Idea
Перекладач: Е. Петрова
Редактор: Наталія Довнар
Мова: російська

Про книгу «Доведи ідею до розуму. 100 творчих вправ для мозкового штурму , опрацювання та реалізації проектів» Хезер Уіллемс

Сьогодні дизайн і його візуалізація, за рахунок нововведень в технологічному світі, мають дійсно особливий статус перманентної сфери розвитку. Науковий аналіз вже не раз довів, що ілюстрації досить дієво впливають на процеси мислення. Наводиться відмінний приклад про позитивний вплив дудлінга, який збільшує коефіцієнт запам'ятовування десь на 30%. При цьому він надає активну дію на творчий підхід і стимулює людину самовиражатися. Тут читач знайде інструкції і значний обсяг вправ для використання знань та ідей на практиці, будь це в домашніх умовах або в творчій студії. Це видання, в форматі блокнота творчої одиниці стане союзником в персональної війні з креативними спадами. Книга буде цікава кожному, хто прагне до вираження думки, використовуючи візуальні образи.

Купити книгу «Доведи ідею до розуму. 100 творчих вправ для мозкового штурму , опрацювання та реалізації проектів» Хезер Уіллемс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Доведи ідею до розуму. 100 творчих вправ для мозкового штурму , опрацювання та реалізації проектів" (Хезер Уіллемс) з ISBN 978-5-00100-287-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Draw Your Big Idea
Перекладач
Е. Петрова
Редактор
Наталія Довнар
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.410
Автор
Хезер Уіллемс

Рецензії на книгу «Доведи ідею до розуму . 100 творчих вправ для мозкового штурму , опрацювання та реалізації проектів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами