Мир животных. Книга первая. Рассказы об утконосе, ехидне, кенгуру... и многих других широко известных и редких млекопитающих - Игорь Акимушкин (978-5-91045-853-0)

Мир животных. Книга первая. Рассказы об утконосе, ехидне, кенгуру... и многих других широко известных и редких млекопитающих - Игорь Акимушкин (978-5-91045-853-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 654
654 грн
  • ISBN: 978-5-91045-853-0
  • Код товару: 322282
Основні характеристики
Художник: А. Блох
Редактор: Сатенік Орбелян
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Світ тварин. Книга перша. Розповіді про качкодзьоба , єхидно , кенгуру... і багатьох інших широко» Ігор Акимушкин

Книга перша. Розповіді про качкодзьоба, єхидно, кенгуру, їжаках, вовків, лисиць, ведмедів, леопарда, носорогів, гіпопотамів, газель і багатьох інших широко відомих і рідкісних ссавців. Відомого популяризатора науки Ігоря Акимушкина добре знають, адже їм складено багато-багато цікавих і пізнавальних книжок про природу. Але найзначніша його робота - цикл книг "Світ тварин". У цій серії кожен том - це захоплююча розповідь про певний загоні тваринного світу. Зауважте, це зовсім не наукова енциклопедія і не "сухий" інформаційний довідник, кожна книга - це живі, надзвичайно цікаві, цікаві розповіді про світ тварин, про їх звички і поведінці. Дотепні, іскріння, яскраві ілюстрації, створені обдарованими художниками А. Блоха і Б. Жутковскім, барвисті фотографії роблять книжку ще більш захоплюючою, її можна не тільки читати, а й годинами розглядати. Ви, наприклад, знаєте, чому лиса пахне фіалками, а хто такий мурашеед, чому вовків практично неможливо приручити, і хто переможе - тигр або ведмідь, у кого з них сил більше! Відповіді ви отримаєте, прочитавши першу книгу із серії.

Купити книгу «Світ тварин. Книга перша. Розповіді про качкодзьоба , єхидно , кенгуру... і багатьох інших широко» Ігор Акимушкин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Світ тварин. Книга перша. Розповіді про качкодзьоба , єхидно , кенгуру... і багатьох інших широко" (Ігор Акимушкин) з ISBN 978-5-91045-853-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Сатенік Орбелян
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
60x84/8 (210x280 мм)
Ілюстрації
кольорові
Вага
1.045
Автор
Ігор Акимушкин

Рецензії на книгу «Світ тварин. Книга перша . Розповіді про качкодзьоба , єхидно , кенгуру ... і багатьох інших широко ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами