Прошу, убей меня! Подлинная история панк-рока в рассказах участников - Джиллиан Маккейн, Легс Макнил (978-5-91671-522-4)

Прошу, убей меня! Подлинная история панк-рока в рассказах участников - Джиллиан Маккейн, Легс Макнил (978-5-91671-522-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 0
0 грн
  • ISBN: 978-5-91671-522-4
  • Код товару: 318097
Основні характеристики
Перекладач: Антон Скобін
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Прошу , убий мене ! Справжня історія панк -року в оповіданнях учасників» Джилліан Маккейн , Легс Макнил

Книга з дивною назвою "Прошу, убий мене" - це збірка правдивих і найскандальніших життєвих історій переданих з уста в уста самими безпосередніми учасниками скандальних подій, які відображають як в дзеркалі, процес виникнення, розвитку і пік розквіту, а потім і занепаду американської панк -сцени. Історія розглядається, починаючи від середини шістдесятих минулого століття, вибухового характеру справи "Фабрики" створеної Енді Уорхолом і "Velvet Underground", проходячи повз відморозків від рок-н-ролу "MC5" і "The Stooges" Іггі Попа, скажених, шалених поетів в Патті Сміт і Річарда Хелла, божевільного епатажу "New York Dolls", незвичайно драйвового Ramones і закончівая арт-провокаціями, що влаштовуються Малькольмом Маклареном і трагедією Сіда Вішеса. Перед вами не просто книжка - це документальний, реалістичний роман, самим автором названий "звітом про виконану роботу" написаним в атмосфері "сексу, наркотиків і рок-н-ролу". Розповідь про шалено яскравих життях, про передчасно, сумно ранніх смертельних відходах, неймовірних злетів і таких же божевільних стрімких падінь. Єгор Лєтов про цю книгу говорив: "Вона повинна стати настільною книгою для всіх наших". Адже в цій унікальній книзі під однією обкладинкою зібрано найбожевільніші, епатуючі життєві історії, які тільки можна було помістити під обкладинку про справжніх, щирих sex, drugs and rock-n-roll. У цій книзі вражаючим чином спійманий божевільний дух пристрасної енергії сцени Нью-Йорка... Вид зсередини - гранично відвертий і надзвичайно докладний.

Купити книгу «Прошу , убий мене ! Справжня історія панк -року в оповіданнях учасників» Джилліан Маккейн , Легс Макнил в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Прошу , убий мене ! Справжня історія панк -року в оповіданнях учасників" (Джилліан Маккейн , Легс Макнил) з ISBN 978-5-91671-522-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Антон Скобін
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джилліан Маккейн , Легс Макнил

Рецензії на книгу «Прошу , убий мене ! Справжня історія панк -року в оповіданнях учасників ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами