Будда, мозг и нейрофизиология счастья. Как изменить жизнь к лучшему. Практическое руководство - Йонге Мингьюр Ринпоче (978-5-91994-064-7)

Будда, мозг и нейрофизиология счастья. Как изменить жизнь к лучшему. Практическое руководство - Йонге Мингьюр Ринпоче (978-5-91994-064-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 417
417 грн
  • ISBN: 978-5-91994-064-7
  • Код товару: 317262
Основні характеристики
Серія: Самадхи
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 368
Формат: 60х84/16 (145х200 мм)
Автор: Йонге Мінгьюр Рінпоче

Про книгу «Будда , мозок і нейрофізіологія щастя. Як змінити життя на краще. практичний посібник» Йонге Мінгьюр Рінпоче

Прославлений, шанований у всьому світі духівник і лідер традицій тибетського буддизму Шамбали Сакьонг Міпам Рінпоче рекомендує нову книжку, в якій об'єднані давня мудрість тибетського буддизму і останні новітні відкриття західноєвропейської культури, демонструє, як можна жити впевненою і здоровим життям, бути щасливим і умиротвореним з допомогою методів медитації. Безперечно, немає на землі людини, яка б не хотіла знати, як жити з відчуттям повної щирої радості і задоволення в щоденною буденною життя. Деякі, в постійному пошуку адресуються до досягнень і розробок сучасних наук, звертаються до медицини, досліджують роль гормонів, сканують досконально мозок, тоді як частина людей - вибирає духовні практики і релігію. Але, невже ці два методи і підходи пошуку істини - взаємовиключні? Сучасні дослідження дії медитацій на мозок людини явили, що в години проведення медитаційних сеансів у головних випробовуваних нейронна активність ділянки мозку, яка пов'язана з почуттям радості і щастя, істотно збільшувалася, аж на 700%! Першим випробуваним був прославлений на вест світ буддійський лама і монах - автор цієї книги Йонге Мінгьюр Рінпоче. Саме його особисто вибрав для проведення дослідів з медициною Його Святість Далай-лама. Йонге Мінгьюр Рінпоче на собі пізнав ефект медитації в Університеті Вісконсін в Вейсмановской лабораторії по нейрофізіології і функціонуванню мозку.

Купити книгу «Будда , мозок і нейрофізіологія щастя. Як змінити життя на краще. практичний посібник» Йонге Мінгьюр Рінпоче в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Будда , мозок і нейрофізіологія щастя. Як змінити життя на краще. практичний посібник" (Йонге Мінгьюр Рінпоче) з ISBN 978-5-91994-064-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Серія
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
368
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Автор
Йонге Мінгьюр Рінпоче

Рецензії на книгу «Будда , мозок і нейрофізіологія щастя . Як змінити життя на краще . практичний посібник ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами