На ты с аутизмом. Использование методики Floortime для развития отношений, общения и мышления - Стенли Гринспен, Серена Уидер (978-5-4212-0339-9)

На ты с аутизмом. Использование методики Floortime для развития отношений, общения и мышления - Стенли Гринспен, Серена Уидер (978-5-4212-0339-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 442
442 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0339-9
  • Код товару: 311904
Основні характеристики
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 512
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Серена Уідер , Стенлі Грінспен

Про книгу «На ти з аутизмом. Використання методики Floortime для розвитку відносин , спілкування і мислення» Серена Уідер , Стенлі Грінспен

Нарешті вийшла в світ російськомовна версія посібника для роботи з людьми, хворими на аутизм. У ньому представлена ??система DIR / Floortime, створена професором Стенлі Грінспеном - одним з провідних фахівців у цій галузі. Методика ефективно використовується в роботі з дітьми, також з підлітками і дорослими людьми. Для оцінки прогресу лікування виділяються такі показники, як емоційна сприйнятливість, здатність контактувати з людьми, схильність до креативного дії і нормальної взаємодії. Книга призначена для родичів людей, які хворі на аутизм, фахівців, психологів та інших.

Купити книгу «На ти з аутизмом. Використання методики Floortime для розвитку відносин , спілкування і мислення» Серена Уідер , Стенлі Грінспен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "На ти з аутизмом. Використання методики Floortime для розвитку відносин , спілкування і мислення" (Серена Уідер , Стенлі Грінспен) з ISBN 978-5-4212-0339-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
512
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Серена Уідер , Стенлі Грінспен

Рецензії на книгу «На ти з аутизмом . Використання методики Floortime для розвитку відносин , спілкування і мислення ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами