Мозг. Инструкция по применению. Как использовать свои возможности по максимуму и без перегрузок - Дэвид Рок (978-5-9614-5662-2)

Мозг. Инструкция по применению. Как использовать свои возможности по максимуму и без перегрузок - Дэвид Рок (978-5-9614-5662-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 319
319 грн
  • ISBN: 978-5-9614-5662-2
  • Код товару: 309846
Основні характеристики
Автор: Девід Рок
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 376
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Автор: Девід Рок

Про книгу «Мозок. Інструкція по застосуванню. Як використовувати свої можливості по максимуму і без перевантаж» Девід Рок

Ця книга про те, як працює людський мозок. Чому розумні люди часом надходять нелогічно і необачно? Наприклад, витрачають час на другорядні завдання, забуваючи про головне? Навантажують себе роботою, яку не в змозі виконати? Раз у раз сваряться через дрібниці? Болісно реагують на критику? Виявляється, причиною цих та інших проблем є не тільки людська психологія, а й особливості пристрою нашого мозку, яке неможливо змінити, але можна і потрібно враховувати і в роботі, і в повсякденному житті. Чому книга гідна прочитання: - Книга розповідає, чому наш мозок відчуває себе перевантаженим і що робити, щоб використовувати розумові можливості по максимуму, як збільшити шанси на осяяння, як навчитися, що не конфліктуючи, впливати на інших. - Автор спілкувався з науковцями, відвідував лабораторії і провів сотні годин, розбираючись в тому, як, за найсучаснішими науковими даними, мозок впливає на наше життя. - Запропоновані в книзі методики - потужні інструменти, засновані на строгих наукових даних і здатні допомогти кожній людині, чим би він не займався.

Купити книгу «Мозок. Інструкція по застосуванню. Як використовувати свої можливості по максимуму і без перевантаж» Девід Рок в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мозок. Інструкція по застосуванню. Як використовувати свої можливості по максимуму і без перевантаж" (Девід Рок) з ISBN 978-5-9614-5662-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
376
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Автор
Девід Рок

Рецензії на книгу «Мозок . Інструкція по застосуванню. Як використовувати свої можливості по максимуму і без перевантаж».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами